Мъка! Шумахер стана 45 килограма, не може да ходи и да говори

ШумахерМихаел Шумахер вече тежи по-малко от 45 килограма.

Това пише  „Дейли Експрес“,  цитирайки близък до семейството източник. Големият  пилот във Формула 1 вече не е голям и буквално се е стопил заради дългото залежаване и предизвиканата от него мускулна дистрофия. Възстановяването му засега върви много бавно почти невидимо за околните и надежда да се случи някакво чудо вече почти няма. Шуми не може да говори,  не може да се изправи в леглото си,, не може да върви и даже не разпознава близките си.

Шумахер  падна лошо докато караше ски в курорта Мирабел и  удари главата си преди близо две години.  След това той  остана няколко месеца в кома. Беше консултиран от най-добрите неврохирурзи, след това преместен в клиника в Лозана, а накрая транспортиран в дома си, тъй като медицината не можеше да направи нищо повече. Той спечели битката със смъртта, но не е ясно дали някога ще успее да се върне към нормалния си живот.

15 професионалисти начело с професор Ричард Фраковяк се грижат за състоянието му, но то не се променя, или ако се променя, процесът е изключително бавен.  Според много светила в медицината, първите признаци на подобрение могат да се видят най-рано три години след инцидента. Други пък са скептични, че изобщо може да настъпи някакво подобрение след толкова тежко нараняване и е цяло чудо, че пилотът е жив.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *