Кошмар! Проблемът с бежанците може да разпали световна война!

бежанци биткаПремиерите на Унгария и Италия разтревожено предупредиха, че неконтролирания наплив от имигранти от Близкия изток представлява огромна опасност за мира в света.

Обстановката в много държави е нажежена, а политически експерти от Унгария и САЩ смятат,  че ескалирането на напрежението  може да доведе даже до световна война, защото силно напомня събитията преди Първата световна война.

Както тогава, така и сега в света има сериозна несигурност, закриват дипломатически канали, диктуват се условия,  липсва солидарност между действията на държавите, оказва се натиск от едни на други какво да правят със собствения си суверенитет, а  някои държави вече  си разменят заплахи и размахват пръсти. Русия пък е наказана със санкции и изолирана в ъгъла. Това изобщо не прилича на Европа на сътрудничеството, на една настръхнала Европа, която не може да вземе адекватни решения, пише унгарски политически журналист.

Американският експерт Джералд Селенте  пък направо заявява: „Ние вървим към война“ . Имахме срив на борсите, Голяма депресия,  търговски войни, валутни войни и историята от 30-те години се повтаря. Бежанският поток залива Европа, а тя не може да се справи. На фона на всичко това, ако се случи една сериозна терористична атака от ислямисти, тя може да взриви напрежението и желанието за отмъщение сред западното общество, а това ще  доведе до катастрофа. Селенте не изключва възможността и на мюсюлманите да се слагат опознавателни знаци и повече от тях да бъдат настанени в лагери. Като евреите преди началото и по време на Втората световна война.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Проблемът е юдейски,т.е. създаден от юдеите. Това е една секта, която не може да стои мирно и си живее живота. Те винаги нещо разбиват, нещо замислят, правят интриги, конспирации, предателства. До голяма степен това се дължи и на инцеста,който доста застъпен сред тях. Резултатът е постепенно израждане, което те компенсират с извънредна злоба и агресия. Но само срещу безпомощен противник.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *