ШОК! ГЕРБ издигат Цветан Цветанов за Президент!

Цветанов БорисовНай-голямата партия в България смята да поднесе на избирателите си  най-голямата изненада на наближаващите  в стараната президентски избори!

Част от структурите на ГЕРБ вече са решили  да издигнат кандидатурата на Цветан Цветанов в ожесточената надпревара за държавен глава. Аргументите им за безумното решение са , че Цецо шестте апартамента имал необходимия авторитет в партията и страната, бил много лоялен, бил много изпълнителен и дисциплиниран. А това според тях бил достатъчно добър атестат да го предложат за държавен глава.

Другото съществено предимство на бившия МВР-министър било, че той е трън в очите на опозицията и беше подсъдим по три дела. Но и в трите съдиите на управляващите успяха да извадят от девет кладенеца вода и да докажат, че е невинен като младенец и просто е натопен с обвиненията срещу него, а в тия „съшити с бели конци“ обвинения имала пръст завистливата опозиция.

Цветанов е наистина работлив като пчеличка и прехвърча от структура на структура в ГЕРБ, за да стяга редиците.

Той неведнъж е доказвал, че не само слушка, но е и послушен. И за разлика от хаотичния и непредвидим в идиотизма си Плевнелиев, Цецо ще прави всичко, което Борисов му нареди, като предана и роболепна кукла на конци. Освен това Цветанов има и подкрепата на САЩ, където ходи редовно я на обучение, я на обмяна на опит, я на инструктаж.

За американците той ще е най-удобната фигура, а за шефа си Борисов – най-удобното прикритие.

Цветанов подслушванеСамо едно е под въпрос.

Ще гласува ли народът точно за такъв президент. Човекът с прякора Шестте апартамента, човекът, който подслушваше безцеремонно лекари, полицаи, политици и всеки, който смяташе вреден за ГЕРБ?

Човекът, който е известен с липсата на собствено мнение и го наричат второто аз на Борисов.

Една абсолютно послушна и добре работеща за интересите на Вожда пионка, която можеш да местиш където си поискаш. А тя винаги ще прави само това, което й се нареди.

Избираш Цветанов – получаваш Борисов!

Така и на най-аполитичните ще им стане ясно, че ГЕРБ се окопава и узурпира цялата власт в България и още пет години никой няма да може да ги бутне.

Хората не обичат Цветанов и няма да гласуват за него.

Но кой ги пита хората?

ГЕРБ са и спецове по фалшифицирането на избори – пример бургаския кмет, който бе избран с мнозинство, на което и Тодор Живков би завидял.

Така че посочат ли Цветанов, той става президент. Независимо колко души и как са гласували за него.

Жалко за България, в която партията-октопод ГЕРБ сама си посочва кандидатите, сама си ги избира, а гласуващите ходят до урните с надеждата, че ще променят нещо, без да знаят, че просто участват в една масовка. В един театър, в който финалът е ясен още преди да се вдигне завесата и да се покажат актьорите!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ББ вече смята, че и магаре да предложи, ще го изберем. Тоест ще си го избере

  2. ЗА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ НА СЦЕНАТА И ДА ИГРАЕМ ГЛАВНАТА РОЛЯ, А ТЕЗИ АКТЬОРИ КОИТО НИ ОМРЪЗНАХА ДА СТАНАТ ЗРИТЕЛИ.НЯМА КАК ДА СТАНЕ АКО СИ СЕДИМ В САЛОНА И СИ ЧОПЛИМ СЕМКИ И СИ БЪРКАМЕ В НОСА.ТРБВА ДА СИ НАМЕРИМ РЕАЛНИ ХОРА, КОИТО ДА СА МОТИВИРАНИ ДА РАБОТЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА .ТАКИВА ХОРА МОГАТ СА САМО ТАКИВА КОИТО СА МАЧКНИ ОТ НЕОЛИБЕРАЛНАТА СИСТЕМА И СА ИЗГРАДИЛИ ИМОНИТЕТ .ДНЕС НИ ТРЯБВАТ БИТИ И ПРЕСЛЕДВАНИ ХОРА САМО ТАКА МОЖЕМ ДА СПЕЧЕЛИМ БИТКАТА С ОЛИГАРХО МУТРЕНСКАТА МАФИЯ.ИНТЕЛЕКТА И ПАРИТЕ СА НЕОБХОДИМОСТ, А НЕ СРЕДСВО С КОЕТО МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ.МОБИЛИЗАЦИЯТА НА НАРОДА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С ПРЕДЛАГАНЕ НА ЯСНА ПРОГРАМА ЗА СПАСЕНИЕ НА НАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА ,КОЯТО ДА СЕ РАЗГЛАСЯВА ПРЯКО СРЕД НАРОДА.САМО ЖИВИЯТ КОНТАКТ С ХОРАТА МОЖЕ ДА ГИ НАКАРА ДА ТЕ ПОСЛЕДВАТ.ВСЯКАКВИ ДРУГИ СЪВРЕМЕННИ МЕТОДИ ДА СЕ МОБИЛИЗИРА НАРОДА СА ОБРЕЧЕНИ НА ПРОВАЛ.

  3. Досега имахме вътрешен министър учил в помощно училище,знаете какви ги надроби,време му е да стане прецедент

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *