Лора Караджова мина на розови хапчета! Вижте защо:

ЛораЛора Караджова има сериозен проблем с нервите и е минала на успокоителни, които й предписал лекар. 

Младата певица е доста претоварена. Почти веднага след раждането на дъщеричката си Алиса, тя се върна на сцената и започна да съвместява  ролата на майка и на изпълнителка. Но вече съжалява и не знае как  да балансира между участията си и малката си дъщеричка. Хлапето, което е още почти бебе, не я оставяло на мира. Събуждало се още в 7 часа, без да разбира, че майка му е била цяла нощ на участие и настоявала да хапне, а после да си играят.

Лора не можела да откаже и недоспала се хвърляла в игри и грижи по момиченцето. Системното недоспиване  я направило нервна и раздразнителна, всичко я ядосвало, всичко й пречело, подскачала и при най-малкия шум. Често се обиждала при най-малкия повод, плачела и имала класическата форма на следродилна депресия.

Майка й се опитва да помогне и да взима малката при себе си, за да може дъщеря й да си почине, но резултатът пак бил плачевен. Малката Алиса била много привързана към майка си, плачела, тръшкала се, изнервяла максимално баба си, не искала да спи и непрекъснато повтаряла „искам мама“. И двете жени се видели в чудо, тъй като най-малката ги разигравала както си поиска и ги въртяла на малкия си пръст.

Лора хем искала да си почине и да остави детето на баба си, хем я загризвала веднага съвестта, че то плаче там и се измъчва. Накрая се примирила, че хем ще работи, хем ще го гледа.

Това обаче се оказало трудно начинание и нервите си казали думата.

Наложило се да посети лекар, който й изписал хапчета за потискане на нервното напрежение и раздразнителността.

От тях тя станала сънлива и инертна, но поне не се ядосвала и не крещяла за най-малкото нещо, разказват нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *