Лоша свекърва тормози Гала, иска си Стефан обратно!

Гала и СтефанВодещата на предаването „На кафе”  Гала е в положението на смотана снаха при лоша свекърва.

Благата повелителка на кафето прави всичко възможно да се държи като добра съпруга, но никак не се разбира с родителите на приятеля си Стефан. Майката и бащата на възлюбления й хич не я харесвали за снаха и непрекъснато я одумвали.

Цялата рода мърморела, че е лоша домакиня, че обръщала повече внимание на външния си вид и на различните разкрасителни процедури, вместо да обгрижва Стефан. Освен това била стара, не можела да му роди дете и връзката им щяла да се провали. Пък тя само му губела времето.

Майката и бащата непрекъснато мърморели на сина си да си намери някоя по-млада булка, или да се върне при жена си, с която са разведени. 
Те поддържали чудесни  отношения с майката на дъщеря му Никол, чували се по празници, гледали внучка си и мърморели, че той се грижи повече за детето на Гала, отколкото за собственото си.

Водещата дълго се опитвала да се помири с родителите му, пращала им сладкиши, подаръци…, но те били непреклонни. Взимали ги с усмивка, а веднага като й видели гърба, започвали да я одумват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/CtW68YIbTss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *