Сорос Обяви хибридна Война на Путин! Обещава „Сензационни Разкрития“ за Руския Президент Тази Вечер! Виж Тук:

Сърбия-посреща-Путин-с-високи-почестиЦентърът за разследване на организираната престъпност и корупцията заяви предварително, че ще пусне до края на тази вечер доклад по медиите, който ще е бомба срещу Путин.

От центъра се заканиха, че разкритията ще бъдат такива, че „светът буквално ще се преобърне и хората ще започнат да  гледат  на Русия по различен начин. Какви ще са разкритията, никой не знае. Подозира се, че ще бъде пуснат някой добре изработен компромат с претенции за пълна истинност.

Центърът за разследване на организираната престъпност OCCRP е проект, който е финансиран щедро от „Отворено общество“. Организацията е  на милиардера  Джордж Сорос, известен с омразата си към Русия и всички страни, които не искат да играят по свирката на САЩ. Пари за соросоидния център OCCRP дават и  Американската агенция за международно развитие, както и швейцарското правителство.

Съвсем ясно е, че „бомбата“, която се подготвя, ще бъде доста жесток удар по Русия. Журналистът Дрю Съливан, който работи на висока позиция в центъра, вече каза,  че ще бъде публикувано разследване за Владимир Путин и участието му в организираната престъпност по света.

Изследването най-вероятно е разработено от най-добрите агенти на ЦРУ и ще прилича съвсем на истинско, ще се появят различни свидетели, като във всяка подобна разработка преди това на соросоидните органицации.

Още преди седмица Димитрий Песков предупреди, че тези дни ще започне сериозна компроматна война срещу руския президент. Вече бяха пуснати негови предполагаеми връзки с красиви жени, обявени за негови любовници, а вчера бе свързан и с НЛО, което кръжало над родното му място и било доказателство, че може би Владимир Путин е извънземен.

Ако разкритието ви е от този вид, по-добре не го пускайте, че ще станете за смях, съветва в Туитър приятел на разследващия журналист от соросоидната фондация Съливан.

Журналистът веднага му отговаря, че предстоят още неща и го съветва внимателно да следи медиите. Другите неща били свързани със Сърбия, Украйна и Азербайджан.

Съливан заявява на всички свои последователи, че „бомбата“ ще излезе в 22 часа московско време и се заканва, че на началника на кабинета на Путин, Дмитрий Песков ще му се наложи да работи до късно и ще има много главоболия.

В българската социална мрежа, както и в световната повечето потребители смятат, че ще бъде направен опит да се дискредитира Путин и изнесеното няма да е истина, а част от хибридната война, която се води срещу него. Пореден опит за дискредитиране на изключителната и все по-увеличаваща се популярсност, която руския президент има по света.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *