Наглост! „Ритон“ си признаха, че укриват данъци!

Ритон ухилениКатя и Здравко от дует „Ритон” стигнаха върха на наглостта. Те  публично признаха, че не декларират всичките си доходи и ги крият, за да си нямат разправии с данъчните. А признанието го направиха без да искат в предаването „Мармалад” по Би Ти Ви.

Катя и Здравко буквално шашнаха зрителите  с арогантното си  откровение, че са крили приходите си, за да не плащат данъци на държавата, защото същата тази държава с нищо не им помагала и те са изградили кариерата си сами.  „Какво правят за нас – зали ли ни осигуряват, записи ли, клипове ли… всичко сами си правим“, разсъждава звездният дует. За тях явно не важи закона, че  наказанието за системно неплащане на данъци е до 8 години затвор, особено когато те са в големи размери. А хонорарите на семейството никак не са малки.  Те не си отварят устата, без да им бъдат обещани приходи от 20 – 25 хиляди лева на вечер.

Набавяли ги главно през лятото, когато правели концерти из страната и най-вече по морето, както и от участия в по-старомодни клубове. Сега готвят голям концерт в НДК, където приходите също се очаква да бъдат сериозни.

Още във ВИП Брадър Здравко каза, че винаги имали пачки с пари в гардероба, взимали от тях и правели купони до зори. Купували най-скъпия алкохол и непрекъснато у тях идвали гости да се повеселят и да си пийнат. Това било още по времето на соца, когато държавата била милостива към звездите и не ги закачала за хонорарите. По същия начин продължили да живеят и сега. За тях изкараните пари били лично техни и не смятали, че са длъжни да ги декларират. Само от ВИП Брадър дуетът гушна 150 бона, за да прави скандали с Кичка, а с парите пък веднага си купиха луксозен джип и сега се фукат с него.

Според съседи семейство Ритон живее много разточително и непрекъснато прави подобрения в къщата си, за да имат двамата статута на звездни. Те не се лишавали от нищо, живеели в пълен лукс, Катя не можела да си преброи тоалетите, а специални доставчици им носели екологична храна.

Това също стана ясно във ВИП Брадър, когато се оказа, че двамата не знаят какви са цените на продуктите в родните магазини и не могат да съставят един нормален бюджет. Освен това тях ги хранеха отделно и докато другите гладуваха, хладилникът на Катя и Здравко беше пълен с от пиле мляко.

Дали сега, след това изказване, данъчните най-после ще направят проверка на приходите на дуета и на платените от тях данъци?  Крайно време е така наречените звезди да слязат на земята и да изпълняват задълженията си към държавата, която им е дала много, а не както смятат те – нищо!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qfZo2uRHFs8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *