Шок! Лили Иванова го закъса – НАП иска да й отнеме апартамента

Лили Иванова
НАП подгони Лили Иванова

Примата на българската естрада го е закъсала здраво и си има разправии с Националната агенция по приходите (НАП). Не е тайна, че Лили Иванова не обича да плаща данъци, но колкото и разкрепостени да са законите у нас, все пак ги има.

От НАП са обяснили, че певицата никога не е плащала данъци за луксозното си жилище край морето. Тя е била многократно известявана  чрез писма от администрацията, но тук пък идва друг проблем – Лили Иванова страда от манията, че някой може да я зарази с нещо и не преглежда пощата си, а си има прислужница за това.

Жилището за което става въпрос се намира в един от най-хубавите квартали на Варна, а естрадната певица го притежава от няколко години. След многобройните предупреждения и нехайството на примата, районният кмет на Варна е започнал процедура по принудително събиране на дължимата сума. Ако Лили не си плати  данъците и таксите, може да остане без любимото си жилище. Според запознат източник, сумата не била голяма и е около 5000лв., но пред държавата няма звезди и певици и всеки трябва да си плати дължимото.

Тук е момента да припомним, че на Лили Иванова беше повдигнато друго обвинение за неплатени данъци. Вежди Рашидов, заяви, че певицата има да плаща над 500 000лв.  на държавата, което по проста сметка означава, че една от най-големите ни звезди, се е нагушила с 5 млн. лв, а според Рашидов, те били над 7 млн. лв. До сега обаче мерки не са предприети и най-вероятно на Лили ще и се размине и този път.

Пародия на Лили Иванова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Бай Тошо даваше жилища на най талантливите артисти които прославят родината ,демократичната шайка разграбва и мачка талантите които не и ближат за.ника. Това са“европейските ценности“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *