Мариан Вълев: Нямам връзка с Ирена Милянкова

Куката и Съни
Куката и Съни били просто добри приятели

Куката от култовия сериал „Под прикритие“ най-после проговори. Мариан Вълев заяви, че няма любовна афера между него и колежката му от сериала –  Ирена Милянкова.

Куката и Съни, както са по-известни, често бяха засичани да се държат за ръчичка, като показваха доста повече от приятелство. От там тръгна и мълвата, че снимките по филма са сплотили, повече от необходимото двамата актьори. Според Вълев обаче, между тях няма нищо и са просто близки приятели. Ирена е майка на 4 деца, като освен актьорските си роли, тя е и манекенка. Появи се слух, че съпругът й Росен Чолов я зарязал заради аферата с Мариан Вълев, а сега се оказва, че двамата не са любовници, но кое е вярното си остава загадка.

Междувременно се заговори, че от новият трети сезон на „Под прикритие„, любимецът на зрителите – Куката, няма да участва. Коментарите са, че Мариан е в обтегнати отношения с продуцентите и колегите си, но той отрече и това. Куката заяви, че е голям приятел с продуцентите Цанков, Гочев и Митовски и всичко между тях си е нормално. Въпреки това, актьорът не може да бъде спокоен за мястото си в сериала, защото сценария бил строго секретен и никой не знае какво ще се случи.

Най- доброто от Куката. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.