Шок! Влади Въргала хлътна по Зорница Линдарева

Зорница припадаДе го чукаш, де се пука. Точно тази българска поговорка може да бъде идеална илюстрация на случващото се във ВИП Брадър, който вече оправда мотото  си „Образцов дом“.

Жадната за внимание и отритната от всички Зорница Линдарева успя да омотае главите на двама души. Единият е Тити Папазов, на когото жокер не му трябва да бъде омотан и да съжали някого, да избухне в сълзи за всеки онеправдан или нещастен.

Другият се оказа Влади Въргала. Първо, той съзря в Зорница себе си и страстта си към пиенето в нейно лице. Дълго й дава съвети, че жаждата за алкохол идва от мозъка, а не от тялото и само тя самата може да я овладее преди да е станало късно. Докато й четеше лекцията, тя първо го прегърна, а после театрално припадна в ръцете му.

Аз имам семейство, което уважавам и жена, с която искам да остана, каза честно Влади в изповедалнята. В началото Зорница ми беше антипатична, защото влезе като любовницата на Тачо, но като я опознах, разбрах че е нежна и чувствителна жена, мила и природно интелигентна. И на всичкото отгоре крехка и красива жена. Страхувам се, че все по-често мисля за нея като за жена, а не като за съквартирант и това ме кара да  я номинирам да излезе от Къщата и да търси щастието си и себеизява вън, колкото е възможно по-скоро. А тя наистина е много вълнуваща жена.

Зорница се усмихна тържествуващо на съквартирантите си, щастлива, че е успяла да завърти главата на поредния мъж.

Той сериозно хлътва и на мен това не ми харесва, коментира Маги Халваджиян. В момента има достатъчно неприятности със съпругата си и не му трябва още една беля на главата. Надявам се момичето да бъде изгонено от къщата за доброто и на двамата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eSwXbuYeA-o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *