Шок! Виктор Николаев се целува с непозната блондинка на улицата

Виктор Николаев целувкаВиктор Николаев бе забелязан да релаксира в свободния си следобед по доста приятен начин.

Докато Ани Цолова предпочита да обиколи моловете, или други магазини, Виктор явно е любител на по-прятни занимания. На срещи с приятели, а понякога и с приятелки от друг тип.

Явно  Николаев не е любител на спорта и вместо да мори тяло във фитнеса, папараци на столичен вестник го проследиха как  си тръгва от Нова телевизия още преди обед и се мята  на мощния си японски джип, който си купи наскоро.

Черното возило се отправи  във вътрешността на столичния кв. „Лозенец” и паркира пред популярна пицария.  А после изненада! Там го очакваше кръшна блондинка, която изглеждаше на неговите години и в никакъв случай не  беше жена му Людмила Железова, с която живее на семейни начала от доста време и от която е  и щерка му Дара.

Радиожурналистката и майка на дъщеря му е с близо десет години  по-голяма от Виктор и има дълга и червеникава къдрава коса, а дамата, с която Николаев имаше тайна среща, беше блондинка. Разговорът явно беше достатъчно интересен за водещия, тъй като  прекара с нея цели  3 часа в съответното заведение. Двамата се усамотиха в сепаре далеч от масата клиенти, дошли за късен обяд и буквално споделиха целия си следобед.

Доста изразителна и продължителна бе и раздялата им, на която фотографът на изданието станал свидетел пред заведението. Още на излизане от пицарията, водещият и приятелката му си размениха горещи прегръдки и целувки, но след това  пак се заприказваха за нещо. Последва втора топла и нежна раздяла с взаимно гушкане и целувки и чак тогава Виктор изпрати с дълъг поглед дългокраката си дружка.

Коя ли е тя? И това делова среща ли е било, или среща от друг тип, гадаят от изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *