Разкритие: ДАРИНА САРЕЛСКА – ОФИЦЕР НА СОРОС! Вербувала Скъпи Наемници и Грантаджии за Медийни Манипулации в полза на ГЕРБ и Глобо-Либералното Западно Статукво! Виж Тук:

Изобличената от разследващия журналист Васил Иванов в корупционни действия и цензура в полза на Сорос и САЩ шефка на отдел „Новини“ в Нова тв. Дарина Сарелска се е обградила със специален отряд журналисти за специални поръчки, на които възлагала злободневни теми за разработване и чрез които дирижирала дневния информационен ред по усмотрение и заповед на господарите си от „Америка за България„.

За това намекна напусналият Нова тв. след 14 години достойна работа Васил Иванов. Според думите му в нюзрума на частната медия станало нетърпимо през последната година благодарение на Сарелска и приятелско-агентурния й про-американски журналистически кръжец.

„Аз съм работил толкова години в тази медия, но дойдоха скъпоплатените наемници от бТВ. Нормално е те да ме обругават, все пак заедно си ходят на море и се разпределят едни огромни американски грантови пари…“, коментира Васил Иванов изказването на своята колежка Генка Шикерова, която преди пресконференцията му със Слави бодро рапортува, че никой никога не й бил налагал цензура в Нова тв.

В отбора за спец. поръчения на Сарелска фигурират водещите на сутрешния блок Виктор Николаев и Ани Цолова, които преди 2 г. преминаха от бТВ в Нова тв., оплаквайки се от напълно измислена от тях самите цензура и по специално- заради интервю с Пламен Орешарски. Тандемът Николаев – Ани Цолова в момента струва на Нова тв. над 25 хил. лв. месечно. Двамата прибират „заслужените“ за труда си заплати от по 12 500 лв. А поръчението към тях е в предаването си яростно да мачкат представителите на левицата, националисти и всички останали антиглобалистки течения и партии, които се явяват противници на глобалното неолиберално статукво, представлявано у нас от ГЕРБ и трите малки десни партийки. Именно за такова продажническо поведение Сорос раздава на журналисти крупни суми под формата на грантове.

Момичетата на Сорос си ходят заедно и на море!

В соросоидното лоби на Сарелска са и дошлите от бТВ Ани Салич, Генка Шикерова, Лора Крумова, Миролюба Бенатова и Галя Щърбева. Преди година и половина журналистическата етика на Лора Крумова и Галя Щърбева бе поставена под огромна въпросителна, след като се оказа, че двете дами са лапнали 98 200 лв. от фондацията на Джордж Сорос „Отворено общество“ за серия от репортажи, свързани с прозрачността на изборите.

Впрочем, на соросовата хранилка е и самата Нова телевизия, която прибира крупни суми, за да осигурява национален ефир на Сарелска и компания.

„Нали работят за Нова тв., която плаща за труда им? Защо прибират пари и от една чуждестранна организация като „Отворено общество“ и не е ли това класически пример за рушветчийство на видни журналистки“, възмущават се наблюдатели на отровената и овладяна от Сорос медийна среда в България.

Служители в Нова тв. пък свидетелстват, че заплатите на новодошлите от бТВ били осезаемо по-високи от тези на дългогодишните репортери, редактори и водещи в Нова тв. „Хората, които сме от по 10 години в телевизията получаваме по около 2 хил. лв., докато заплатите на наемниците започват от 5 хил. лв. Това няма как да не създаде напрежение в нюзрума“, признава репортер от Нова тв.

Генка Шикерова пък демонстрира изключителен гьонсуратлък след пресконференцията на Васил Иванов. В профила си във Фейсбук Шикерова написа по адрес на колегата си следното: „Дъното! Мислех си, че просто обичаш да ровиш в мръсотията. Мръсотията е част от теб!“. Впоследствие Шикерова уличи колегата си в лъжа. Не била ходила на море с Дарина Сарелска, както Васил казал.  Журналистката обаче не обели и дума за сензационните разкрития за цензура, направени от колегата й.

Вместо овации, Генка събра стотици гневни коментари. „А пък аз си мислех, че част от работата на журналиста е именно да обича да рови мръсотията когато става дума за обществен интерес! Но вие май не ги виждате така нещата. Да, разбираемо е – всеки се чувства добре в своята зона на конфорт. Явно вашата няма общо с журналистиката… Жалко!“, гласеше един от стотиците коментари под публикацията на Генка Шикерова. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Ето защо всички изоставиха старите си местоработи и през глава хукнаха да лапат сороски! Рано или късно истината лъсва!Разконспирирани сте!Предатели долни!За пари си продадохте душите!

  2. Аз отдавна не гледам Нова телевизия. Просто спрете да ги гледате.

  3. А този Васил Иванов няма ли да спре с тази си злоба и жлъч?
    Тои бил НАМЕКНАЛ, че Сарелска била едикаква си. Намекнал и хоп готова цяла статия с предположения. Хайде стига е плакал по форумите и медиите! Ако има данни и доказателства да ги каже или да отиде в съда, ако не, да ОТИДЕ ДА ПЛАЧЕ НА РАМОТО НА СЛАВИ ! Слави има нужда от сълзлива реклама!

  4. Обяснете ми популярно – този Сорос военна структура ли подържа, та Сарелска е офицер на Сорос? Ако е така какъв чин има? Любопитно….

    • А ти ТАНАС олигофрен ли си, та не разбираш какво се има предвид под „офицер“. И да- НПО-тата на Сорос са конспиративно-информационна структора за водене на хибридно-военни действия. Въпросните институти и прилежащата към тях агентура са само едно от разклиненията на ЦРУ. Нещо друго искаш ли да ти се обяснява глупако! Хайде, направи се още малко на интересен.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *