Шок! Бирмата се прехвърли на Алисия!

Алисия11След болезнената раздяла с Преслава Георги Станоев-Бирмата явно не е останал да тъжи дълго и е намерил нова тръпка, с която да се утеши. Вече от месец бизнесменът се среща тайно с нейната колежка Алисия.

Връзката им станала ясна на снимачната площадка при снимането на новия клип на Алисия с Тони Стораро.  Всички разходи по лентата били изцяло поети  от милионерското синче, твърдят  информирани. Докато ходел с Преслава, Бирмата й давал  по 50 бона  на месец. Вероятно и с Алисия  е толкова щедър, коментират във фолксредите.

От снимачния екип останали като гръмнати при появата на бившия любим на Преслава. Той се държал свойски с нея бил неотлъчно до рамото й. Двамата не си спестили целувки и гушкане, без да се притесняват от присъстващите.

Бирмата иска бързо да покаже на Преслава, че не го интересува. Вероятно той е настоял да присъства на снимките, защото Алисия е доста предпазлива след провала на отношенията си с Ники Михайлов,  преди това и с Валери Божинов. Бирмата си е такъв, обсебващ, обича да е близо до жените си  заради болезнената си ревност“, твърдят негови приятели. Ревността  била причината в последно време младият милионерски син да следва като сянка Алисия по участията й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *