Шок! Преслава ступала Бирмата и горилите му

Преслава колажПоредното меле, в което главни герои бяха  Преслава и Бирмата  в Слънчев бряг,  направо взело страха на всички гости в хотел „Тарсис“.

Точно на паркинга на хотела  в късния следобед, когато всички си почивали от плажа и се готвели по-късно да излязат на вечеря, започнало лудото меле. Първо се чули крясъци и заплахи, а после писъци и тупаници.  Свидетели на уличната свада твърдят,  че гледката била като кадри от американски екшън и в началото даже помислили, че се снима филм. Само бързата намеса на полицията показала, че това не е филм и е предотвратила по-тежки последствия от масовия бой.

„Беше кошмарно! В началото  никой не разбра, че жената, която беше оплискана с  кръв, е самата  Преслава. Напук на слабичката си физика, тя се би наравно с мъжете, удари шамар на  Бирмата, посягаше и на  охранителите му даже ритна един. Явно не й пукаше от тях и й беше паднало пердето, но се биеше като за световно и успя да плесне няколко от тях, разказват  гости на хотела, които накацали стреснати на терасите и гледали екшъна от централната ложа и без билети.

От управата на хотел „Тарсис“ притеснено мълчат и не дават никаква информация за мелето. Те се страхуват да не изгонят и последните си туристи заради ревността на Бирмата.

Преслава била отведена до полицейското управление с джип да даде показания и после освободена.

В момента тя се е покрила незнайно къде и не дава никакви интервюта какво всъщност се е случило. А може би лекува и синините си и пострадалото си самочувствие, предполагат някои.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *