Бременната Мис Силикон: Бащата на детето ми е наркоман и боклук!

Габриела силикон„Мис Силикон 2014“ Габриела Иванова избяга от собствената си сватба.

Миската е силно разочарована от бащата на детето си и не се поколеба да му бие шута няколко дни преди двамата да минат под венчило.  По-добре сама, отколкото с него, развилня се Габриела.

Как можах да забременея от такъв  боклук, който за нищо не става!  Как сега ще обяснявам на детето си, че баща му е кръгла нула и не съм се омъжила за него, за да бъде добре то и да не го тероризират?

Да ходи на доктор  този наркоман и пропаднал тип, който една година ме  лъга, че ме обича, а обичаше моята известност и парите ми“, изплака моделката в профила си в социалната мрежа.  „То само аз съм си виновна, че повярвах на  такъв неблагодарник и безделник, който чака да го издържам и няма никакви цели в живота, освен да се друса и да тормози хората около себе си за пари“, завършва вайканията си Габриела Иванова.

Нейни близки споделят, че любимият й  Илиян непрекъснато я врънкал за пари, карал я да работи дори бременна и даже и посягал. Последно направил това пред таксиметров шофьор. Ударил я няколко пъти и я блъснал в колата. Тя не издържала на унижението и си събрала набързо багажа, този път глуха за молбите и разкаянията му

Миската твърдо заяви, че след няколко дни ще  лети сама за Ница, където ще ражда в специализирана клиника, а бащата  детето й ще се върне в родния му Ямбол.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *