Лора Крумова се озъби на паркинг-охранители: Няма да ви платя!

Лора Крумова1Водещата на „Комбина“ Лора Крумова изпадна в истинска истерия и то заради 30 лева. Тя паркирала неправилно колата си в платената зона, но „пропуснала“ да се таксува.

Журналистката, която разбира от всичко, явно изобщо не е много наясно с правилата за паркиране в столицата, но това не й пречи да джитка с колата си напред назад и да я оставя  където й скимне. Служители на Градска мобилност засекли автомобила й на улица Славянска, установили, че не си е платила и й сложили скоба.

Когато видяла возилото си с пранги, Крумова изпаднала в пълен  ужас и възмущение.

Журналистката била извън кожата си от гняв,  че не са я познали, не знаят коя е колата й и й  поставили скоба, сякаш е обикновена плебейка, а не високопоставена журналистка. Тя си мислела, че е достатъчно известна, за да може да паркира навсякъде и то без пари. Вместо да се засрами, че нарушава законите, тя вдигнала скандал на охранителите, настоявайки скобата тя веднага да бъде свалена. Крумова инатливо отказала да си плати и глобата от 30 лева, взела си автомобила и отпрашила нанякъде, заплашвайки служителите, че ще се обади на когото трябва.

Всеки, който е нарушил правилата, трябва да си плаща. Какво са 30 лева за Лорчето, когато на месец получава сто пъти повече, гневят се обикновени граждани, които си плащат глобите чинно, дори да са безработни и на социални помощи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *