Дарина Павлова срещу Маргарита Михнева в Брадъра

Дарина готинаТази година ни чака едно от най-скандалните издания на ВИП Брадър, издадоха от продукцията.

Продуцентите, както винаги, залагат на взривоопасна комбинация, и ще вкарат в тясното пространство на къщата-затвор певци, спортисти и самовлюбени  светските величия, пише HotArena. Най-кротки се очаква да бъдат Катя и Здравко от дует „Ритон“ и Драго Чая, който ще е в ролята на балансьор поради благия си нрав.

Доста звезди са отказали, но за сметка на това вътре се очаква да изгрее с пълния си блясък  Дарина Павлова и поне с пет куфара тоалети. Мадам „Мулти“ вече показа, че има  пиперлив език, собствено мнение по всички въпроси и дори успя да уволни с Илияна Беновска от журито на „България търси талант“. Вдовицата на Илия Павлов най-вероятно ще се ползва с привилегии, защото едва ли ще я оставят на хляб и ориз. Най-малкото така ще й развалят диетата.

Конкуренция ще й прави  Катя Близнакова, която  наскоро се омъжи за богат грък, както и Маргарита Михнева, която пък се оплаква от малката си пенсия.  Устатата журналистка със сигурност ще побърка всички в къщата, тъй като за нея е предвидена  ролята на дразнител, пък за това жокер не й требе. Тя просто си е дразнител по природа.

Разбира се, без фолкаджийки форматът не може, затова вътре ще връхлетят Луна и Андреа.

Очаква се неизбежната моделка или както я наричат кифла, този път да бъде  Моника Валериева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *