Ето с коя е бил Георги, докато лъжеше Гери от „Женени от пръв поглед“

георги женениIT-специалистът Георги, за когото всички смятаха, че ще си остане стар ерген, шашна зрителите на „Женени от пръв поглед“ с признанието, че вече има сериозна жена до себе си.

Той не изчакал да мине и месец от раздялата му с Гергана, за която се ожени за пред хората и е забил нова мацка. Връзката им продължава вече цели 2 месеца, като момичето даже се  пренесло в дома му,  каза самият Георги, но призна, че я познава отпреди авантюрата с публичния му брак. Оказа се, че той си е имал гадже, но понеже го одобрили за проекта, го оставил в сянка и смело тръгнал да се жени.

Сега става ясно защо още на третия ден Гергана го обвини в игра пред камерата и го попита как е разбрал за 48 часа, че двамата не си подхождат. Тя дълго недоумяваше за подигравателното му и иронично отношение към нея, плачеше, бунтуваше се, а после с достойнство се оттегли и отказа да живее с него задължителните пет седмици.

Ден след края на предаването Георги се похвали с любимата си. Той пусна снимка от Италия, където беше с Гери, на която е прегърнал чернокоса красавица на фона на кулата в Пиза.

За да е още по-интересно на феновете му  /интересно как и защо се сдоби пък с фенове/, момичето е прикрило очите си с ръка,  а на дланта е написано „Ciao“ или „Здравейте“ на италиански.

Въпреки настойчивите въпроси на любопитковците, момичето остава мистерия. Моралисти и феминистки обаче твърдят, че Георги трябва да бъде наказан, а хонорарът му отнет, защото е излъгал предаването, че е необвързан.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Moshennik i igrach!Oste v nachaloto obijdashe Geri,che se darjala kato kifla i kakvo li ne.Mnogo protiven chovek-s pretencii,s arogantno darjanie i nekavalersko otnoshenie kam jenata do sebe si.Samovliuben sas golqmo samochustvie!I kakvo tolkova si napravil i postignal?Trqbvashe da gledam predavaneto,za da razbera za sashestvuvaneto ti.

  2. Тоя надувко с ръбестата физиономия няма да задържи жена , защото е прекалено влюбен в себе си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *