Черната Златка си Поигра на Чичко Доктор – Уникални Снимки!

Златка ЧернатаКакво става, когато събереш две плеймейтки на едно място? Получава се поредната „велика“ идея как да влезем на страниците на медиите.

Не, това не е виц, а чиста истина.  Скучаещата Златка Димитрова стана медицинска сестра. Ама не наистина, а за няколко часа. Колкото да я заснемат камерите. Прочутата екскпертка по география  от Бургас прие предизвикателството от предаването на колежката си Николета Лозанова, където се  призова всеки да направи нещо смислено и добро за хората и  без много да му мисли, надяна униформата.

Докато се подвизаваше в ролата си на помощничка на Чичко Доктор, позастаряващата вече красавица измери почти професионално кръвното на няколко пациента, а след това запърха из коридора да ориентира болни, които търсят кабинета, който им трябва, но не могат да го открият.

Златка медС това доброто дело на Димитрова се изчерпа, а тя пък  благодари на екипа, че е сбъднал детската й мечта и по-скоро една от многото. Защото специално за този си фетиш тя никога досега не беше споменавала.

Не е ясно каква точно беше идеята на „Папараци“, но отрицателните коментари заваляха почти веднага. Доста мъже откровено си признаха, че като видели Златка в сестринска униформа, веднага решили, че тя се снима във филм за възрастни, което доста ще й отива, предвид титлата и силикона й. Други я посъветваха да разкопчее още едно копче на престилката, а трети ги спряха, защото пациентите били със слаби сърца и можели да получат инфаркт.

Дори в скучните зимни дни плеймейтките ни не стоят със скръстени ръце и запълват жълтите новини. Както е казал народът – безсмислен труд кипи и не е луд този, който яде зелника, а този, който му го дава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZR8pX6ANRHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *