Иван Ласкин Влиза в Политиката!

ИванУморих се цели  22 години все да играя главната роля. Писна ми, натоварих се, предпочитам да стана режисьор, обяви Иван Ласкин.

Той е дежурен по интервюта в Нова телевизия и с него запълват всякакви дупки, ако поканеният откаже да дойде, твърдят зрители, които са учудени, че непрекъснато го виждат на екран, дори по теми, по които няма какво да каже.

Досега гледах сцената отгоре, сега искам да я гледам отдолу, режисурата ме интересува, имам амбиции, може да се захвана с нея, каза Васко да Гама от село Рупча. Какво ще режисира, кой ще го вземе, сам ли ще се финансира – той не обясни. И без това сменя мечтите си след всяко предаване. Преди две – щеше да бяга в чужбина, а преди едно – мечтаеше за кариера като ловец и одумваше жена си, че не може да готви.

Чудейки се с какво да запълни ефирното време, Ласкин заяви, че може да избере и политическото поприще. Но в никакъв случай за пари. Там ходели повечето за келепир, но той щял да се появи от чисто патриотично чувство и ще бъде съмишленик на патриотична партия в дясното пространство. Каква и коя, той разбира се не уточни, за да не хукнат още утре емисари да го преследват и да го накарат да се запише.

Засега актьорът политиканства в местната кръчма и много често разказва в ефир какво му казали приятелите му по чашка там по един или друг важен за страната въпрос, в споровете си събеседниците му на маса стигали дори до фундаменталната тема кого да изгонят от ВИП Брадър.

Ласкин пак подчерта, че в кръчмата не пие твърд алкохол, избягвал го, а само вино. Познавач бил на различните марки и пийвал с удоволствие, но вече зарязал ракията.

Дали това е истина, ще видим от следващото му интервю!

https://youtu.be/CZH0OVUNaxw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *