Черната Златка писна: Иска ви се, ама Миро не ме е оставил!

Златка Д мислиПубликации в редица сайтове вчера разделиха Черната Златка от любимия й Миро.

Там бе описано как все по-често Миро отскача при бившето си семейство и не се прибира с дни. По  празници той също бил неизменно със сина си, а Злати оставала сама, или отскачала до майка си в Бургас. Така или иначе бизнесменът все още не се е развел със законната си жена, бил много привързан към сина си и непрекъснато следял дали не липсва нещо на семейството му, тъй като издържал изцяло жена си и детето, както и Златка.

Накрая му дошло нанагорно да поддържа две домакинства, пък и плеймейтката непрекъснато го влачела като маймуна на синджир на различни светски събития, а той просто искал да си почива. Затова и напоследък Димитрова се появява сама по всички светски дестинации, а в това време Миро е сам вкъщи или при другото си семейство.

Доста зле той преживял и кризата на Златка при изгубването на бебето им в седмия месец. Тя изпаднала в истерия за дълго време, а всички я знаем как изглежда, когато й избият нервите.

Нищо не е вярно! На много им се иска с Миро да сме се разделили, но ние не сме! Аман от злобари! Непрекъснато пускат слухове и намесват детето ни.

Ако искате да знаете, загубата му ни сплоти още повече, а на завистниците ще кажа много ви здраве, написа разярена плеймейтката в профила си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *