Цветан Цветанов: Социолозите грешат, ГЕРБ ще вземе абсолютно мнозинство!

ЦветановНе са верни проучванията на социолозите от „Афис“, които дават преднина на ГЕРБ само с десет процента над БСП, заяви Цветан Цветанов, който вече е редовен гост на сутрешните блокове. 

Наше проучване сочи, че ГЕРБ ще получи пълно мнозинство в парламента и ще състави добро и пълноценно правителство. Ще имаме над 121 депутата и това другите партии трябва отсега да си го знаят и да го имат предвид. Не е вярно също, че в парламента ще влязат 7-8  формации. Много са им завишени резултатите / тук той направи многозначителна пауза и явно цитира Реформаторския блок,който според проучването взима около 7 процента/. Ние сме проучили и знаем, че в Народното събрание ще влязат пет партии, заяви уверено ексвицепремиерът, но не посочи кои.

Знаете „Афис“ как излъга на Евроизборите и даже даде преднина на БСП, но се случи точно обратното, каза Цветанов.

Както винаги той не посочи какво ще направи за хората ГЕРБ, когато дойде на власт. Вторият човек в партията беше съсредоточен в това да разкритикува опонентите си, да похвали съпартийците си и мъгляво да заяви, че нещата ще се оправят, след като ГЕРБ вземе властта.

Този човек е осъден на три години затвор и в момента обжалва. Но все пак е осъден на първа инстанция, коментираха разгневени читатели във форумите. Мястото му е в съда и в затвора, а не на телевизионния екран отново да манипулира българите, а може би и изборните резултати, ядосват се опоненти на ГЕРБ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *