Илиян размачка ц*ците на фенка, веднага след сватбата си

Илиян фенкаИлиян не може да държи ръцетке си в джоба, когато около него е пълно с хубави жени. Затова и на първото си участие след сватбата си, не се сдържа и намачка  цомбите на напориста и сексапилна фенка, като на помощ му се притече колегата му Борис Дали.

Илиян Тупалката, какъвто е прякорът на  певеца, си прави каквото си поиска открай време.

По време на изявите му в различни клубове в страната  не една и две фенки са му налитали, а той не може да  остане безразличен и да не ги опипа. На турнето на Планета, пресният  татко също не пропусна да  се отърка в куп хубавици, въреки че го чакаше венчавка.

Веднага след като свърши турнето, Илиян вдигна сватба на морето, на която дойде половината фолк гилдия и смело стъпи върху горещия пясък, където се извърши церемонията. Ивана и Преслава му пяха на ухо, а младоженците се врекоха в любов и вярност, както и да не кръшкат един на друг.

Изпълнителят обаче забрави брачните клетви и  задръжките си  и се впусна да опипа почитателката си, която буквално сама му се предлагаше. Илиян не пропусна да намачка пищните й явно силиконови  форми, а Борис  Дали самоотвержено му се претече на помощ. На всичкото отгоре двамата гордо постнаха скандалното фото в социалната мрежа и предизвикаха доста коментари, но явно пък това е целта. Да се говори за тях и всички да знаят какви пичове са.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тоз илиян не е ли мангал ве? Ко се занимавате с него. Бах гоп в смърдела цигански! Да си оди в гетото!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *