Кървава драма в Добрич! 18-годишен уби баща си и размаза от бой майка си в болницата

младеж убиец18-годишният Димитър Балабанов разби главата на майка си и уби баща си в болницата в Добрич само минути след постъпването си там в неделя рано сутринта.

Димитър е баскетболист, който бил контузен и лекувал травми и докато ги е лекувал, явно се е пристрастил към наркотици или стимуланти. Той се разбеснял още вкъщи и семейството го завело в Спешения център, откъдето го пратили за хоспитализация в токсикологията. Настанили младежа в стаята, майката останала с него като придружител, а бащата отишъл с дежурния лекар да оформи документите. Докато били в коридора от стаята се чули викове. Двамата изтичали вътре и видяли как Димитър е проснал майка си на земята и я бие с животинска жестокост. Лекарят хукнал да вика охраната, а бащата да успокоява сина си.

Разбеснелият се младеж съборил баща си на земята и го изритал в главата. От удара мъжът починал на място. Димитър ритнал и майка си в главата миг преди охраната да го обезвреди.  Струпали се лекари, дошла полиция. Бащата бил откаран веднага в моргата, тъй като главата му била буквално разбита и нищо не можело да се направи. Майката е закарана в реанимацията, където едва се крепи между живота и смъртта, в кома е и много тежко състояние.

Димитър бил едър, силен и успял да няколко минути да пребие от бой и двамата си родители. Болните е лекарите били шокирани. Полицията извела побойника и го арестувала, като му сложили белезници да не буйства. На болните били дадени веднага успокоителни, тъй като били в силен стрес от кървавата гледка.

В Полски Тръмбеш, откъдето е семейството също са в шок. Те твърдят, че отцеубиецът бил добро момче и спортувало. Никой не можел да повярва на случилото се.

Стават различни ситуации на агресия в болницата, но чак такова нещо не сме виждали, казаха лекари от спешното. Те настояват пък да дежурят вече с охрана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *