Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бащата на миската Ваня иска прошка, че убил майка й

ВаняБащата на кандидатката за „Мис България“ Ваня Попчева не влязъл в затвора за убийството на съпругата си.

Илко Попчев се изкарал невменяем и наистина се държи като такъв, вече 16-та година. Има един стар телевизор, няма мобилен телефон и не знае какво е станало с момиченцето му, освен че то живее при баба си. Твърди, че не е правил опити да се срещне с дъщеря си, защото имал вражда с бабата и дядото. Но не споменава каква точно е тази вражда. Той не видял Ваня нито като първокласничка, нито като абитуриентка, даже не знае как изглежда тя сега.

Пред репортери той попитал какво става с нея, зарадвал се, че завършила ресторантьорство и иска да поеме по пътя на него и жена му, не се учудил, че кандидатства за Мис България и споделя, че и майка й има такава мечта. турист тераса падаПо описанието красиво лице, очи като на кошута, дълга къдрава коса той се оживява и казва – Точно като майка си е. Но на въпросите къде е майка й и какво е станало упорито отказва да отговори. Той твърди, че са прекъснали връзките му с дъщеря му преди 16 години и оттогава не я е виждал.

Искам да я видя и да й се извиня, казва Илко,  но отново не обяснява защо ще й се извинява. Или е потиснал дълбоко спомена за убийството, или се срамува да говори за него и как е лишил детето си от майка. Мъжът ревнувал безумно жена си, защото била красива. Всички се обръщали да я гледат, а това забивало стрели на  ревност и омраза в душата му. Една вечер той просто решил да се отърве от мъченията и удушил съпругата си, за да не я гледа никой по улицата. Дъщеричката му останала сираче, а той не посмял да я потърси, пък може би и родителите на красивата му съпруга са забранили да се докосва до детето от страх за живота на малката. Трябва да й се извиня, говорел той, но едва ли ще има смелост да го направи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *