Цветан Цветанов беснее заради срещата на Румен Радев с Путин! Вижте Защо:

Президентът Радев е сред първите лидери, които ще се срещнат с руския президент Владимир Путин още в началото на четвъртия му мандат. Разговорът между двамата държавни глави ще се състои в лятната резиденция в Сочи на 22-и май. А ден по- рано, на 21- и, Радев ще се срещне с руския министър- председател Медведев в Москва.

Поканата към президента Радев е по повод Дните на българската култура, които се провеждат в рамките на честванията на Деня на славянската писменост и култура на 24 май. Причината за посещението на Радев в Русия в точно този период е известна от месеци, но явно само Цветан Цветанов не е разбрал.

„Странно е, че точно по време българското европредседателство, държавният глава Румен Радев ще се среща с руския президент Владимир Путин“, изцепи се втория в ГЕРБ.

Факт е, че 24 май се чества изключително пищно в Русия, а културните събития и тържествата продължават дни наред. Докато в България, за най- голям срам, Денят на славянската писменост и култура е сведен до маргинален празник – нали сме европейци и евроатлантици, а не българи, както непрекъснато ни внушават управляващите от ГЕРБ.

Интересно защо Цветанов го притеснява, че Радев ще ходи за 24 май в Русия, а не фактът, че партията му ГЕРБ не покани президента на нито една от шумно рекламираните срещи на високо ниво в рамките на европредседателството на страната. Да, точно така – честта е оказаната на държавата ни, а не лично на ГЕРБ, за да си я присвояват. Идеята на ГЕРБ бе изключително плоска – да покажат, че уж президентът Радев е в изолация и по този начин да се опитат да си вдигат акциите. Бойко Борисов и правителството му неистово се нуждаят от спешен пиар, за да вдигнат потъналия си рейтинг – снимки, целувки и прегръдки с Меркел, Макрон, Туск и пр.

Цветанов не разбира защо президентът ще е в Русия за 24- и май

Мислят си, че по този начин ще замажат скандалите с продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбакова, корупционните схеми на високо ниво, ширещата се бедност, липсата на социална политика, повишаващите се цени и пр. Да, осигуриха зрелище на народа за шест месеца, докато трае европредседателството. Но то е към края си, а след това… проблемите  остават и все така се задълбочават, защото управляващите не правят нищо, за да ги решават.

В същото време, президентът Радев изпълнява предизборното си обещание, че ще работи за подобряване на отношенията с Русия. Въпреки постоянните саботажи от страна на ГЕРБ, държавният глава показва желание и старание в тази посока. skandalno.net

Надя Колева, skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Простакът Тиквун даже фамилиарничи и нарича бабата само с първото й има Ангела. Щото, видите ли, обичали се… Смях по банкянски!

  2. Колкото да беснее-цв.цв,НИЕ-НАРОДА сме за ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ и очакваме със удовлетворение срещата МУ с ПРЕЗИДЕНТА на ВЕЛИКА братска РУСИЯ- ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН, като ИМ желаеме ПОЛЗОТВОРНА среща и да имат още много следващши срещи…..УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Не му „връзвайте кусур“ на бавноразвиващия се физкултурник!! Той от апартаменти може и да разбира, ама от политика – едва ли!! Прави това, за което са го инструктирали в хАмерика и това, което му каже един „почетен селянин на Хитрино“.

  4. Банкянският селянин фамилиарничи не само с Меркел.С изказването си днес Доналд Туск удари поредната плесница на Банкянския във връзка със западните балкани.

  5. Ние, българите, сме удовлетворени от факта, че Президентът не е присъствал на сбирката на еврогейовете. Това още повече го издига, рейтингът му непрекъснато расте!

  6. Помните ли молбата му за отпуск,с десете правописни грешки в пете изричени?От един бавно развиващ се физкултурник ,какво друго може да се очаква?

  7. Че кой министър на културата да вземе със себе си?Този който позволява да се пренаписва историята?Или Зухра,която се съсипа да говори всевъзможни глупости по повод и без повод.Цвъки, един път ген.Радев те изгони от трибуната в Свищов,защото не си канен.Е, ако се качиш в самолета пак неканен,представи си ,че по средата над Черно море бойният пилот Ген.Радев отвори някой от люковете и те изхвърли.Убеден съм,че никак няма да бъде здравословно за тебе.За това изпусни въздуха и си трай.Боко подари на президента Путин кученце.Надявам се че реверанса от страна на Руския президент към нашият Президент ще бъде под формата на някое и друго самолетче.За това сега бълвате змии и гущери.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *