Цветанов НАГЛО: В ГЕРБ няма КОРУПЦИЯ! БСП крадат повече от нас! Вижте антикорупционните НАПЪНИ на Мистър 6 апартамента!

Вторият Вожд на ГЕРБ Цветан Цветанов, заяви днес в студиото на btv, че в неговата партия, която управлява от 8 години, няма корупция.

С апломб, достоен за римския оратор Цицерон, Цветанов подчерта, че ГЕРБ никога няма да управляват заедно с БСП. Защото тази партия била много корумпирана и произвеждала само фалшиви новини.

И понеже темата за така наречените „фалшиви новини“ нашумя особено много напоследък, нека веднага попитаме герберския Цицерон, защо българските граждани вярват повече на новините, които той нарича „фалшиви“? И защо въобще на вярват на „истинските“ новини, които пресцентъра на правителството и „видни“ гербери бълват непрекъснато?

Ако „любителят“ на „българското слово“ Цветанов, не може сам да си отговори на този въпрос, ние ще му помогнем. Ами не вярват на властта по простата причина, че истинският генератор на фалшиви новини са приближените на ГЕРБ „анализатори“, заедно с доста министри и депутати. Например Владислав Горанов казва, че инфлацията е ниска, бюджета балансиран, увеличават се заплати и пенсии…Но, никой не му вярва. Защото хората усещат по джоба си, че това изобщо не е така.

Доверието на българските граждани към парламента пък, е в рамките на 5% до 8%. Значи на депутатите изобщо никой не вярва. Доверието в правителството е около двадесетина процента. Което означава, че и на министрите почти никой не вярва. Защо е така? Ами защото депутати и министри говорят непрекъснато за това колко хубаво започвало вече да става в България. Ето правят се магистрали. Нищо, че след първия дъжд, те се разкапват и зейват дупки, в които пропада дори министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

После, пак „хубавото“ правителство, санира блокове. Няма значение, че в цяла България са санирани малко над 700 блока. Което е едно абсолютно нищо на фона на десетките хиляди блокове, построени по времето на социализма. И няма значение, че от тези милиарди държавни пари, хвърлени за саниране, се облагодетелства един много ограничен кръг хора. Само жителите на въпросните блокове. Няма значение, че милиардите за саниране и магистрали можеха да се вложат в развитие на икономиката. И сега щяхме да имаме работещи промишленост и селско стопанство. И нямаше да внасяме всичко от чужбина. И нямаше да ядем ГМО-отрови в храните, които „най-честните“ и „най-почтени“ западни фирми пробутват на нашия пазар.

Така че, г-н Цветанов, ако сте решили да се борите с фалшивите новини, тогава трябва да се борите… със самите себе си. Защото парламентът и правителството „произвеждат“ новини, които българският народ оценява като фалшиви.

Има и още нещо. Цветан Цветанов и останалите гербери се опитват да унищожат не фалшивите, а алтернативните новини. Новините, които не повтарят точ в точ онова, което фабриката Борисов – Цветанов – Мишо Константинов – Десислава Атанасова и прочие знайни и незнайни герберски производители на новини, бълват постоянно в ефира на „официалните“ медии.

Тоест Цветанов и ГЕРБ се опитват да наложат тотална цензура. Да затворят устата на истински свободните медии. Да задушат гласа на истината и свободното слово. Нека им кажем: Много властници са се опитвали да направят това, но никой не е успявал. Защото хората се съпротивляват срещу всяка форма на робство. Дори тя да е модерна и електронна.

А що се отнася до корупцията…Всеки знае, че корупция има в цялата държава. Но кой създаде атмосфера, в която да вирее корупцията? Кой създаде атмосфера на пълна безнаказаност? Защо 82% от българските граждани не вярват на законите в страната? И не вярват, че богатите и корумпираните, грабителите и кожодерите ще получат присъдата, която заслужават?

Всички партии, които управляваха България през последните 27 години имат пръст в това престъпление. Но най-голяма заслуга има вашата партия, г-н Цветанов. Да ви припомним ли вашите 6 апартамента, които може би вече са пет, защото единият е продаден? Апартаменти, които придобихте по начин, който и досега не е известен на хората в страната. Вие сте публична личност и хората трябва да знаят как със заплата на общински служител/когато бяхте заедно с Борисов в община София/, а после как със заплата на депутат спастрихте пари за толкова много апартаменти? И то при положение, че обикновените хора в България се блъскат цял живот и не могат да си купят и един апартамент?

Да припомняме ли последните афери на висши служители на ГЕРБ, които хората нарекоха „Суджукгейт“ и Кумгейт“? А вече гърми нова афера с министъра на здравеопазването Николай Петров и дъщеря му Руслана Петрова, която бе разгласена от btv. И заради която министърът подаде оставка. И това ли е липса на корупция?

С други думи корупционните практики в ГЕРБ надминаха всякаква мярка. И не защото Борисов не можел да прецени хората. И все някой го издънвал. Не е заради това. Истинската причина е, че Борисов, Цветанов и ГЕРБ окупираха цялата власт в страната. И заедно с най-близкия си антураж се почувстваха недосегаеми. Затова корупционните мини започнаха да гърмят една след друга.

Ето защо е време г-н Цветанов, вие заедно с Борисов и ГЕРБ да слезете от политическата сцена. Защото вие не просто преядохте с власт. Вие узурпирахте цялата власт в България. И това вече не се нарича демокрация, а тоталитаризъм.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.ne

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ВИЕ ТАМ В ПАРЛАМЕНТА 240 ТЪРТЕИ КРЪВОПИЙЦИ И НАЙ ГОЛЕМИЯ БОРИСОВ ЗАЩО ВСИЧКИ НЕ ВЪРВИТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ЗАЕДНО С НАТО И ЕС ИЛИ ДА ГРАБВАМЕ СОПИТЕ ВИЕ СТЕ НАЙ МРАЗЕНИТЕ ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОМРЪЗНАХА НИ ЛЪЖИТЕ КРАЖБИТЕ И МУТРИТЕ ВИ НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ЧУВАМЕ И ВИЖДАМЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ СПРЕТЕ ДА СЕ КЪЛЧИТЕ И РАЗВЯВАТЕ ПО ЛЪЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ДРУЖБА С БРАТСКА РУСИЯ В КОЯТО ЕДИНСТВЕНО ВЯРВАМЕ ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

  2. Анонимен,защо да ходят по дяволите, при положение че според тези които ги плюят, те самите са дяволи. А иначе, слънцето е само едно, а земята кръгла – факт. За да огрее едни слънцето залязва за други. Другите винаги ще са недоволни, който и да е на власт. В тази метафора със слънцето и земята, трябва също да се отбележи, че земята се върти около остта си, и определя къде ще е огряна, а не слънцето около земята. В политиката има нюанси, народа с повече гласове избира слънцето, а в последствие то трябва да огрява всички, но не се случва точно така. Предимно огрява избирателите си, а за останалите светло не достига…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *