Цветанов: Борисов е заобиколен от подмазвачи! Ще е лицемерно ако кажа, че сме приятели!

Премиерът Бойко Борисов се обадил на бившия си заместник Цветан Цветанов преди около 2 месеца с въпроса възнамерява ли да прави политическа партия. Това разказа Цветан Цветанов тази сутрин в ефира на bTV. Бившият Втори в ГЕРБ категорично отрекъл.

“Тези, които му говорят на Борисов, му обясняват това – че ще правя партия. Познавам манталитета на хората около Борисов. В огромната си част това са хора, които му казват онова, което иска да чуе, но не и реалното състояние на нещата в страната”, разказа Цветанов. “Подмазвачи ли – попита го водещата Жени Марчева.  “Вие го казахте”, отвърна Цветанов.

Изхвърленият от ГЕРБ Цветанов заяви още, че не поддържа никакви отношения с бившата си партия. “Да кажа, че с Борисов сме си останали приятели, ще е твърде лицемерно”, заяви Цветанов.

Той отрече да има реваншистки чувства към бившата си вече партия. Но подчерта, че от няколко месеца е обект на атаки, без да конкретизира откъде идват те. „Чета че купувам ЧЕЗ, чух че купувам телевизии на килограм, чух че стоя зад скандалите в БНР, че новоучреденото ми НПО Евроатлантически център стои зад атаката на НАП. Някой много целенасочено и методично се опитва да ме сатанизира“, завърши Цветанов. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. САТАНА ФАШИСТ ПРЕДАТЕЛ ЛЪЖЕЦ КРАДЕЦ УБИЕЦ И МАФИОТ СИ ЦВЕТАНОВ ИМАШ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА И ОТВРЪЩЕНИЕ ЗАЕДНО СЪС НАЧАЛНИЦИТЕ ТИ ЦРУ

  2. ТЕБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ ГРЪМНЕ И ДА ТЕ НАПЪХА В АСАНСЬОРА ТИ

  3. До анонимния. Ти все подканваш някой да гpъмне, ту Боpисовл ту Цветанов. А ти що не го напpавиш сам – да гpъмнеш и двамата? Или ти е шубе.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *