Хич не е прост Баце!

Хич не е прост Баце. Влезе баш навреме в политиката /с политическата си менторка и създателка Меркел – точно когато потекоха фондовете от ЕС/ и се измъкна навреме (пак с нея) – преди гигантската криза, в която тепърва навлизаме… Остави горещите кестени на Радев да ги вади. Прост бил… Прости били и хората от обкръжението му… Прости селяци, ама богати като крезове. Останалите сме умни, ама бедни като църковни мишки. Надхитри ни Банкянският лъжец – факт.

И сега ще се изсули от отговорността като лисунгер из дупката си и ще ни се смее, докато ние опъваме каиша и плащаме сметките на различните видове мафии – енергийна, петролна, медицинска и прочие. И не само ще ни се смее, ами и ще ни поучава как добре се живеело по негово време…

Автор: Емил Василев, фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Не , баце си е методичен крадец , мошеник и убиец , подкрепян от старите служби на ДС .Точно те го напътстваха и насочваха , той няма мозък да си връзва и обувките.И неминуемо в един хубав ден , ще опере пешкира .Много се надявам , и другите да не се измъкнат.И ще има конфискации .

    • Коментарът ти ще е точен ако замениш „ДС“ със САЩ. Защото да ми говориш за „старите служби на ДС“ 30 години след 10 ноември и в държава член на НАТО и ЕС, си е пълна олигофрения. Ти не виждаш ли че сме американска колония, бе, амсалак.

  2. За първи път не съм съгласен с такава интерпретация. Че Баце е хитрец, това не оспорвам, понякога обаче и обстоятелствата издигат и посредствени типове. така бе издигнат и хитлер по онова време и остави толкова поразии на света. Народът е стадо, това са го казали ГОИТЕ. И Бойко умело манипулираше националната простотия, а нашата Ентелигенция е била винаги такава, подла и продажна.

  3. ГОСПОД ДА ГО УБИЕ БАЦЕ БЪЛГАРОУБИЕЦА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ФАШИСТИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО КУРВИТЕ МУ ДЕЦАТА КОПЕЛЕТАТА И ГРОЗНАТА МУ КАКА В ПАМЕТ НА ВСИЧКИ КОИТО ИЗМРЯХА ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ И КОИТО ПРОКУДИ И СЪС ВСЕКИ СЛЕДВАЩ КОЙТО УПРАВЛЯВА КАТО НЕГО ДА Е ТАКА АМИН

  4. Още ли подкрепяте некадърника Мунчо? Да се научи по бързо да чете предварително написания текст за да не срича! И чак тогава да се кандидатира за втори мандат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *