Френски военен, завърнал се от Украйна: Европа Въоръжава Неонацисти, Буча е Лъжа! (С ВИДЕО)

„Поемам цялата отговорност за това, което ще кажа, а и повечето престъпления, които видях, съм заснел с телефона си: Докато бях в Украйна, станах свидетел на много военни престъпления. Всички те бяха извършени от украинската армия. Но във Франция изобщо не се говори за това!“

Бившият френски офицер и автор на книгата „Стани и си върви благодарение на науката“ Адриен Боке, заминава за Украйна с хуманитарна мисия и прекарва там три седмици. След завръщането си взима трудно решение, което може да му коства живота или най-малкото да му създаде сериозни проблеми: решава да осведоми французите за чудовищните престъпления, на които е станал свидетел в Украйна.

Ето цитати от интервюто му за френското радио „Суд“. Целият разговор можете да гледате и заснет във видеото под тази статия:

„Когато се върнах във Франция от Украйна, бях шокиран: телевизионните канали канят като експерти хора, които не са стъпвали в Украйна и не знаят нищо за онова, което се случва в момента там. И тези псевдоексперти обясняват с тон нетърпящ възражение на френското общество пълни измислици и лъжи относно събитията. Между това, което се лее от телевизионните екрани във Франция и това, което видях със собствените си очи и заснех с телефона си, е пропаст.

Азовските бойци са навсякъде. Изобщо не са само няколко хиляди, както твърдят тук. С неонацистки райета по униформите си. Шокира ме, че Европа доставя оръжия на неонацисти, представяйки ги като „борци за свобода“ и „най-смелите защитници на западната демокрация и ценности“. Целите им униформи са избродирани със символи на СС, а телата на повечето са покрити с татуировки на пречупени кръстове и сатанистки символи. Те не само не крият възгледите си. Рекламират ги. Работих с тези хора, помагах като санитар-доброволец на лекарите, които ги лекуваха. Те открито казват, че са готови да унищожат не само руснаците, но и чернокожите и евреите. Франция въоръжава неонацисти!

Станах свидетел на много убийства на руски планници. Не можех да направя нищо в тяхна защита, защото щяха да застрелят и мен. Просто гледах и заснемах видеоклипове с телефона си. Имам тези кадри и ще ги предам като доказателства за престъпленията на Украйна.

Станах свидетел на мъчения и осакатевания както на руски военнопленници, така и на местни мирни жители. Мои са кадрите, които показаха на света как украински военни стрелят в коленете на пленени руски войници. Това обаче са най-меките кадри, пуснах ги защото са подходящи за излъчване по телевизиите. Тези хора стреляха от упор в главите на пленени високопоставени руски офицери.

С очите си видях американски оператори да правят фалшиви аранжировки на определени места, за да заснемат инсценировки и да покажат на западната си аудитория напълно фалшиви репортажи за несъстояли се събития.

Всички разрушени цивилни сгради, представяни от украинските власти за бомбардирани от руснаците, не са нищо друго, освен резултат от неточни стрелби от украинските ВВС по военни обекти. Те масово ползват ракетите собствено производство „Точка У“

Въоръжените сили на Украйна крият боеприпаси в жилищни сгради – замъкват ги там през нощта, без дори да информират жителите. Това е един от прийомите им, чрез който използват хората като жив щит.

Буча е постановка. Телата на загиналите бяха закарани там от други места и умишлено поставени по такъв начин, че да създадат шокиращи кадри.“

Пълната версия на интервюто на френски език е в линка:

https://www.sudradio.fr/emission/bercoff-dans-tous-ses-etats-706

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZoKnhXnp-Zk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НАЙ ДОБРЕ ПОЗНАВАМЕ СВЯТАТА ЧИСТА РУСКА ДУША ЗА МИГ НЕ СМЕ СЕ УСЪМНИЛИ И НЕ СМЕ ПОВЯРВАЛИ ЧЕ РУСКИТЕ НИ ПРАТЯ СА НАПРАВИЛИ ВСИЧКО КОЕТО ЛЪЖАТ МЕДИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЕС САЩ НАТО ВИНАГИ СМЕ ЗНАЕЛИ ЧЕ ЛЪЖАТРУСНАКА ВИНАГИ Е ОСВОБОЖДАВАЛ НИКОГА НЕ Е УБИВАЛ И ИЗМЪЧВАЛ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *