Ути Бъчваров Печели „ВИП Брадър“ с манипулации! Ето Кой и Защо го Тика към Финала! + Заслужава ли готвачът да Спечели! Виж Тук:

Ути ядТрима от участниците във ВИП Брадър посочиха Ути Бъчваров като свой фаворит за спечелването на формата.

Защо го направиха, само те си знаят. Да отмъстят на противниковия отбор, или просто за да не се ударят в гърдите и да посочат себе си. За тях било достатъчно, че през повечето време Ути им готвел страхотно, забавлявал ги със смешни истории… Е, малко викал, палел се и брутално обиждал…, но иначе сърцето му било добро и най-важното – успял да свали 15 килограма с диета и тренировки във фитнеса! Уау!!!

От своите телевизори Зрителите обаче виждат друго! А доколко готвача е харесван личи и от подкрепата за него във Фейсбук, която е горе-долу нулева. Затова и много фенове на риалити формата заподозряха, че вотът е нагласен! Заподозряха го още щом изгониха Роро и Торнев, а Ути Бъчваров беше спасен!!!

Ути се съгласи да се прави на шут, тъй като продуцентът му Нико Тупарев (същият, който продуцира и ВИП Брадър- б.р.) е крайно недоволен от сриналия се рейтинг на кулинарното му предаване по Канал 1. Именно по тая причина Тупарев вкара Ути в рейтинговото си предаване, за да му напомпа популярност и после да го изстреля в Нова тв с нов готварски проект, където има огромно поле за изява на готвачи. Продуцентската кариера на Тупарев стартира именно с „Вкусно“ по Канал 1 и той има присантиман към предаването на Ути. Затова е решил на всяка цена да го спаси, като го изтегли от телевизията с все по-оредяваща зрителска аудитория Канал 1 и с напомпан рейтинг го пусне по изключително комерсиалната Нова тв.

Затова е почти сигурно, че в настоящия сезон на ВИП Брадър именно Ути ще стане любима звезда на България… за да може с години след това да продължи да маха черпак от екрана.

Ути убиецСамо че зрителите имат много против точно Готвача да спечели, е видно от коментарите им по форумите.

Ути можеше да отслабне по всяко време с гимнастика, ако искаше. Тогава защо  избра точно Брадъра, да го направи?

Ути има неприятен характер и гледа света и хората около себе си само в черно и бяло. Лепва етикети на хората, без да се опитва да види какво има зад повърхността им. Той нарече Емануела „проста чалгаджийка“ и „недостойна да гледа деца“. И замръзна на това си мнение, въпреки че образът й се разви и разцъфна пред очите му в най-разнообразни благоуханни и красиви цветове. Емануела през вечер е на участия, работи почти до зори, а после най-активно се включва да изпълнява съвестно всички мисии в Къщата, да чисти и помага на другите.

И това, при положение, че самият той е наблегнал на кариерата си, в която видно няма място за деца! Защото ако искаше, все щеше да си направи едно! Мераклийки да го зарадват с бебе все ще се намерят.

Ути е изключително конюнктурен – все се присламчва към силните, за да мачка слабите – примерът с Миглена Ангелова е показателен.

И най-неприятното – убива горски животни, коли ги с наслада и върти чевермета пред ловната дружинка. И се хвали с това. Както и с факта, че обича да измъчва и тричи кучета в родното си странджанско село Бродилово. Факт, който предизвика вълна от недоволство у гледащите предаването.

Ако този груб и тотално окастрен от емоции и чувство за справедливост индивид стане „Любимата звезда на България“, язък за България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А я мъжете кой ви е ВИП .Една изкукала КУКУМЯВКА без работа,една НОБЕЛИСТКА,Пияница чалгарка.Видя се ,че ПРЕЗИДЕНТ е МИТКО ПАЙНЕРА.Или тоя тъп измислен бизнесмен Комсийски.Интилигентна,умна,знаеща е НАДЯ.А ВАЛЬО той е друга топка не му е мястото да го сравнявам.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *