Христо Живков притеснено: Злоупотреби ли с мен Емануела в Тоалетната? Виж Коя е Годеницата на Актьора:

Христо текилаПродължават терзанията на Младия Вертер, изигран не особено талантливо от младия актьор Христо Живков в къщата на ВИП Брадър!

След пиянското парти онази вечер кандидат-холивудския актьор има бели петна в главата си и там не се мярка ни грам спомен какво е правил с Емануела в тоалетната в продължение на половин час през нощта.

„Тя дали се е възползвала от мен“, попита той Надя, която като че ли остана единствената негова приятелка след пиянското му оливане.

„Мисля, че и да е искала, едва ли е могла. Ти така се беше талпосал, че едва те измъкнахме от клозета, за да те довлечем до дивана, камо ли да извършиш нещо друго…  В тази тясна тоалетна, единия път ти беше върху нея, втория тя върху теб… но не бяхте много съблечени“, успокои го Надя.

Христо видимо си отдъхна и заобяснява, че просто приел предизвикателството на фолкаджийката да се надпиват с текила! И въобще не му хрумнало, че от толкова много погълнат алкохол, ще се докара до това положение. „Аз барове в Мексико съм затварял, издържам на алкохол“, похвали се предната вечер той, въпреки, че седмица по-рано на влизане в Къщата, заяви, че не пие.

В Христо обаче си остана притеснението какво ще каже голямата му любов, като го види в този му пияндурски и разгащен вид по телевизията. Най-после намерих Жената, а сега съм на път да я изгубя, проплака той.

Христо разкаяниеПред изумената Надя актьорът призна, че с голямата любов е от година и половина, но живеят далеч един от друг и се виждат само четири пъти годишно. Последно били заедно на 19 август и смятали да се видят пак на Нова година.

Деси пък издаде, че дамата е доста заможна и доста „пораснала“. Тя била с 15 години по-голяма от него, гонела 60-те и имала собствено имение.

Каква ти любов, той просто е жиголо, заключи Миглена Ангелова. От странните и недоизказани разкази на актьора излиза, че май наистина е такъв, отсякоха и зрители на риалити шоуто по интернет форумите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *