ГЕРБ с Кризисен План-Б: На първи тур ЦЕЦКА ОСТАВА ТРЕТА! Виж Кой Отива на Балотажа срещу Ген. Радев!

cecka_radevПри балотаж, който би се състоял днес, Цецка Цачева ще загуби не само от подкрепения от БСП ген. Румен Радев, но и от още един кандидат за баща на нацията! И това е националиста Красимир Каракачанов.

Това огласи социологическата агенция „Маркет линкс”,  която е извършила проучването по поръчка на bTV.

Генералът има подкрепата на 30,70% от гласоподавателите, а за Цачева бюлетина биха пуснали едва 25 % от отговорилите в анкетата.

Каракачанов получава 8,5 процента, но според социолозите той би победил Цачева с 28,50 % срещу 24 %, ако някак си успее да се добере до балотажа.
По кой начин и защо по дяволите се правят подобни безсмислени изчисления – това никой не може да каже. Въпреки това, според социолозите явно гласовете за Радев биха отишли за патриотите. Не че и в това има някаква логика…

Ако Каракачанов и Радев отидат на балотаж, там нещата щели да са по-трудни. Двамата получават еднаква подкрепа с разлика от 1 процент в полза на генерала, която обаче можела да се стопи и вотът да се преобърне.

социология

От числата, които всички виждате, се правят изводи и цифрови еквилибристики, които трудно биха направили и шампионите на олимпиадите по математика. По кой начин Каракачанов, който има 8,5 процента ще стигне до балотаж и врачките озадачено мълчат.

Но в това социологическо проучване замисълът на управляващите ясно прозира. Видно е, че Цецка е нехаресвана и няма как да отиде на „Дондуков“ 2. Каквито и фалшификации да се правят, тя не може да спечели нито на първи тур, нито на балотаж.

И тогава ГЕРБ вкараха в действие план-Б. Цецка не може, но Каракачанов може! И всички, които отявлено мразят ГЕРБ, но никога не биха гласували и за БСП, имат избор: Патриотът и бивше ДС-ченге! Който ще скача като пале и ще изпълнява заповедите на Борисов. Не е случаен и факта, че в цели региони на страната – по улиците на малките градчета, села и паланки са разлепени само плакатите на Цецка Цачева и Красимир Каракачанов. От постери на други кандидати за президент няма и помен!

Добре е обаче преди да изпаднат в екстаз, избирателите да прочетат внимателно биографията на патриотът и Обединител на нацията Красимир Каракачанов.

Професия – политик. Три мандата депутат от 2001 година насам, като само веднъж не е могъл да влезе в парламента. За тези три мандата Каракачанов няма документирана нито една запомняща се реч и нито едно гласувано наистина патриотично решение в полза на България.

Каракачанов.

Извън това, в Уикпедия ясно е написано – Красимир Каракачанов е бил агент на Шесто управление на ДС. Подчертаваме – на шесто управление- онова, мракобесното! Не на контраразузнаването или… а на 6-то Главно Управление на Държавна сигурност!!!

От кумова срама на тези избори ГЕРБ излъчиха една най-обикновена партийна секретарка, сочените за „бесни ретроградни комунисти“ БСП изкараха безпартиен… но Патриотите направо се оляха… с техния агент Иван!

Какво си мислят онези психодесни, които бяха за лустрацията?

Не смеем и да предположим.

Събраните орел, рак и щука в така наречената Патриотична формация са професионален депутат и агент, беловлас хулиган и тънък бургаски сметкаджия и тарикат, който трупа пачки от популистката си телевизия. И тримата, без Волен, в момента се явяват единствената патерица на ГЕРБ в правителството… и ако се дръпнат, то пада! Защо не се дърпат обаче?

Това е въпросът на въпросите!

Къде останаха обещанията на ВМРО и ПФ, че ще се справят с корупцията, несправедливостите, циганизацията и самия Бойко Борисов? Бай Х*й ги погали по главичките, а те клекнаха и завъртяха опашки.

Втори път обаче тези псевдо-патриоти няма как да излъжат народа с показния си и фалшив патриотизъм. А за тях има един доста показателен стих на Ботев:

„Патриот е,

душа дава,

за наука, за свобода,

но не свойта душа, братя,

а душата на народа!“ Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. 21 на тезгяха! Утре ще прочетем, че торбата с лайна Митьо Пищова отива на балотаж с Татянчето с цигулката!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *