САЩ ИЗГУБИ ИНФОРМАЦИОННАТА ВОЙНА ЗА БЪЛГАРИЯ! Военният етап от Битката започна, но никой вече не може да спре Русия! Виж Защо:

Истината за американската агресия: РФ има огромни не само човешки, но и природни ресурси. Докато САЩ изчерпаха отдавна природните си богатства и сега водят войни с другите държави, за да използват техните ресурси. А медийният етап от хибридната война между САЩ и Русия  в България, завърши! И то катастрофално за янките!!! Истинската война започва сега! Цялата статия виж по-долу:

България и РусияМедийният етап от хибридната война между САЩ и Русия  в България, завърши! И то катастрофално за янките, защото 85% от българите винаги са обичали своя могъщ славянски брат. А след бруталния информационно- пропаганден натиск на САЩ у нас, сърцата и душите български вече окончателно и безвъзвратно са с Русия.

Правителството на „дълбоко посредствения, тъпоумен интригант“ Борисов, според определението на „Форбс“, по заповед от Вашингтон се опита да промени нагласите на хората, като обяви жизнено важните за страната ни енергийни проекти  за „гьолове“, а  Русия – за враг на България.

Тези  „опити“ на Бодигарда, се провалиха с гръм и трясък и той си навлече страшния гняв на народа.

Катастрофата за Борисов стигна дотам, че дори неговата „най-вярна“ дружка и вътрешна министърка, Румяна Бъчварова, го предаде. Личната й социологическа агенция „Маркет линкс“  предрече, че Борисовата кандидатка за президент Цецка Цачева, ще пропадне още  на първия тур и балотажът ще е между кандидата на БСП Румен Радев и кандидата на патриотите Красимир Каракачанов.

Пълният разгром на партията – поддръжник на САЩ в България – ГЕРБ, започна! И президентските избори са само началото. Следват предсрочни парламентарни избори, където Борисов и ГЕРБ ще се сринат окончателно.

Паралелно с медийната война за България, между САЩ и Русия върви и битката на военното поприще.

Първо, в акваторията на Черно море, навлезе грамадния, отлично въоръжен, ескадрен миноносец „Доналд Кук“, който трябваше да демонстрира на рашките „атлантическата решимост“. Вместо това, корабът, уплашен от стар руски изтребител, набързо се скри в румънско пристанище, а една трета от екипажа му, подадоха оставки и презглава избягаха.

След него, в нашето море, страхливо се промъкна и американският разрушител „Рос“, който щял да обезпечава „мира и стабилността в региона“.  Две седмици по-късно, и той отплава безславно, като успя да уплаши само гаргите в района.

rusia_usa

Тези дни НАТО провежда военни учения в Черна гора, опитвайки се да включи малката държавица  в Западния Алианс. Русия пък организира военни игри в Сърбия, под названието „Славянско братство 2016“.

Преди две седмици самият руски президент Владимир Путин, категорично заяви, че САЩ и НАТО трябва да се махат от България и от целия Балкански регион.

С други думи, противопоставянето на двете свръх държави на територията на Балканите придоби вече съвсем явен характер. И тази битка не е толкова заради Черна гора или Сърбия, колкото за България, защото точно нашата страна е с най- стратегическото географско разположение като „врата“ между Изтока и Запада.

Но най-важното е друго: Руснаците и българите са братя по славянски род, по език и писменост, по културна идентичност и по православна вяра. България, чрез своята писменост и култура, създаде славянския свят, а Русия стана символ на славянството. И в хилядолетната си история руският и българският народи винаги са си помагали и са изпитвали братски чувства на уважение и обич един към друг.

Ето затова Путин призова янките да се махат от свещената българска земя. Затова Русия никога няма да остави бесните англосакси да ни унищожат. И ако се наложи, ще ни освободи за трети път. Защото кръвта, вода не става!

И защото битката на Владимир Путин и Русия не е просто за икономическа изгода. Тя е битка за славянско братство и солидарност с всички народи.

Тя е битка срещу Злото, което се сили да унищожи отново човечеството. Битка за мир!

И българският народ е длъжен да се присъедини към тази битка, която е съдбоносна за съществуването на България и нейните деца.

rusia_usa1

Има още една причина, поради която Русия ще победи и този път зловещия „хегемон“ САЩ: 

РФ има огромни не само човешки, но и природни ресурси.  Докато САЩ изчерпаха отдавна природните си богатства и сега водят войни с другите държави, за да използват техните ресурси.

Русия почти няма вътрешен и външен дълг, докато Щатите имат повече от 60 трилиона долара дълг и няма как да го възстановят. Затова президентът на Щатите всяка година моли Конгреса да увеличи тавана на дълга, за да не фалира държавата.

Защото „величествената“ и „изключителна“ отвъдокеанска „страна на свободата“, сега е просто един огромен надут балон, който всеки момент ще се пръсне.

Както казва американският режисьор Оливър Стоун „Една страна не може да владее дълго време целия свят…“ и „На Америка не й трябва враг, след като харчи милиарди долари  за оръжие и следене…“

Тоест врагът на САЩ  не е Русия. Врагът на Щатите са самите Щати. Или по-точно – самозабравилите се и потънали в разгул, клоуни, наричащи себе си „американски елит“.

А Руската федерация си свирка и няма кой да я спре, защото в Русия духът управлява материята. А в САЩ е точно обратното. Материалното е смачкало всяко проявление на воля и свободния и съзидателен човешки дух. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Добре,че е този сайт, който дава малко светлина в тунела, в който ни вкара това продажно правителство.
    Както казвате, кръвта вода не става.
    Турция се озъби на САЩ, която беше главната им военна сила с отлично геополитическо разположение между Европа и Азия… от тук на сетне падането на НАТО като къщичка от карти ще бъде необратимо.
    Единственото хубаво в това, е, че след Победния марш на немските военопленници на Червения площад, ще имаме възможността да видим и американски войска как удря крак.

    • ОТ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ ИНФОРМИРАТ,
      че славянска народност НЯМА. Всички народи,които твъдят че имат славянска народност, във действителност са се отцепили от БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ. Тезата за славянската народност се лансира,за да прикрие огромното значение на българската народност, като един от оновоположниците на човечеството на нашата планета.
      Българите са разнесени почти по цялата планета и са допринесли изключително много за развитието на ТОВА човечество. Жалкото до плач е, че ние запазили истинското си име БЪЛГАРИ, знаем твърде малко за това, което незнание се подържа умишлено от западните НЕ СЛАВЯНСКИ НАРОДИ, поттискайки всяка информация, за истината,за българите.

  2. Петър Янчев, не се мисли за много остроумен, приятно пътуване към скапаните американци !

  3. Дали са братски чувства или икономически интереси ? Не знам. Но аз и българския народ също имами интереси и според мен никой не може да ни налага избор защото според демократичните закони всеки има право на избор. С думи простички,ако руснаците купуват нашите домати по скъпо от американците що да не си гледам нашия български интерес питам? А за другите ценности ,съжалявам ние все още не харасваме геѝове , проститутки и други там , макар лицемерно да твърдим че сме демократи

  4. СТАТИЯТА БЕШЕ НАПЪЛНО ИЗЧЕРПАТЕЛНА.ИСКАМ САМО ДА КАЖА ,ЧЕ ДО СЕГА НИЩО ХУБАВО И СТОЙНОСТНО НЕ Е ДОШЛО ОТ СКАПАНИТЕ АМЕРИКАНЦИ.САМО ПРОСТОТИИ,ИЗГЪЗИЦИ И ПРОСТАЩИНА .САМО ФИЛМИ ЗА ПЕДАРАСИ ,КУРВИ ,ГЕЙ ПАРАДИ,НАРКОТИЦИ И ТЕМ ПОДОПНИ МЕРЗКИ ИЗВРАЩЕНИЯ.ТАКА НАРЕЧЕНАТА ШИРОКО СКРОЕНА НАЦИЯ Е ПРЕД ПЪЛЕН МОРАЛЕН КРАХ.

  5. Да си жив и здрав иво благодаря ти за прекрасната публикация да живее братска русия и господ винаги да я пази

  6. Истината е пред нас- Америка си избра президент педераст и той узакони педерастията като нормален начин на живот и дори го наричат семейство. Той педераса John и „съпругата“ му George си осиновиха детенце и са много щаСливи. Ето кое ще доведе човечеството до унищожение! Истината е че, политиката няма ниша общо. Хомосексуализма е деградация на психиката и форма на изява да бъдеш различен.Заболяване което не се лекува, освен ако си упорит. Докато има такива педераси в политиката на която и да е страна, те ще доведат човечеството до самоунищожение!

  7. Чудна работа… Статията е от 2016 г. а все едмо е писана вчера:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *