Емануела СМАЧКА НАДУТИЯ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ Христо Живков! Ето как фолкаджийката му даде Урок за Цял Живот! Виж тук:

Емануела Христо1Емануела направи нещо невиждано досега във ВИП Брадър. Доказа, че една жена е по-силна от всеки надут мъж-интелектуалец, дори той да е актьор в Холивуд.

Радарите й бързо доловиха, че Христо Живков играе роля и нито е такъв пуритан, за какъвто се представя, нито толкова принципен, че да не иска да играе в брадърския филм. Живков я обиди и на „чалгаджийка“, като употреби думата в смисъл на- човек второ качество… Но певицата му го върна по-най-женствения и хитър начин:

Предизвика актьора да се състезават в пиене на шотове с текила, напи го за нула време… и маската му падна! Христо започна да танцува страстно с нея, да я поваля на леглото, откъдето тя палаво се изплъзваше, а накрая й смигна и отиде да я чака в тоалетната. Емануела тутакси го последва и двамата заключиха вратата, а от помещението се понесе страстно пъшкане.

Емануела кинифСъквартирантите, които боготворяха актьора, дори след като заради него останаха без мебели, посуда, завивки, ток и вода, не можеха да повярват на очите и ушите си. Ирина не издържа и се чучна да подслушва пред вратата на тоалетната, а после почука и лицемерно попита: Имате ли нужда от нещо!

  • Нямаме, добре сме си, извика весело отвътре Емануела. Ама те наистина се…, коментира вбесено Ирина.

Ирина подслушваНали беше голямата работа? Нали беше принципен? Нали заради гаджето си отказа тук да изиграе една фалшива целувка и ни остави в пълна мизерия? – надпреварваха се да се питат един друг разочарованите съквартиранти.

Най-възмутени бяха Деси и Надя, които си харесаха актьора. „Ето как за миг човек от дълго градения пиедестал се срутва в калта“, въздъхна Надя и номинира актьора за изгонване.

Никой не се изненада, когато Емануела също номинира Христо Живков с подканата да си ходи! Певицата заяви, че всичко, което направила онази нощ било нарочно:

„Исках да му сваля маската. Исках да покажа на хората истинското му лице! Писнало ми е от надути лицемерни уж интелектуални пуяци и от хората, които им ръкопляскат. Сега в биографията му ще пише: Голям холивудски актьор, паднал в тоалетната пред една проста чалгаджийка! Статист в чалга-клип! Поне така ще стоят нещата поне според неговите сбъркани критерии. Това ще му е урок за цял живот!“, завърши поучителното си слово Емануела, която въпреки, че не е чела много книги, изненада приятно зрителите на риалити шоуто с природния си интелект! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Позата на Ирина е типична , отговаряща на нейният характер и това ми било претендент за титлата на кого-на Брадъра или на зрителите, или няма значение ,нали ще си вземе хонорара.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *