Христо Живков нанесе жесток удар на Нико Тупарев: Не искам да участвам в долнопробните ти продукции! Виж Тук:

Хрито унижениеНеизвестният у нас актьор Христо Живков е на път да стане известен с това, че може би не е чак такъв актьор, за какъвто се представя.

Той се заинати и отказа да участва в традиционната филмова брадърска сага, която се заснема всеки сезон и в която участниците с радост се включват. Този път бе направен сценарий със заглавие „Малката булка от Ню Хан“, а той трябваше да е влюбеният в булката , завърнал се от гурбет милионер.

Първо Христо се запъна за това, че има много автобиографични елементи в ролята му и че сценарият е калпав. После възропта против „булката“ – Емануела с аргумента, че ще му излезе име, че се е целувал с фолкаджийка. После пък категорично отказа да се целува и да участва в еротична сцена гол до кръста, а накрая тури пепел на целия проект и отсече- „Няма да се снимам в този филм!

След дълги преговори Биг Брадър промени сценария, махна автобиографичните елементи от него, смени името на Христо, предложи му за булка Надя, вместо Емануела… Но самовлюбеният актьор отказа и Надя и излезе с безумното твърдение, че той си избирал филмите, в които да играе, че отказвал 9 от 10 предложения и в момента бил влюбен в едно американско момиче и щял да предаде любовта си, ако дори докосне жена, било то и на екрана.

Брадърът се разсърди не на шега и остави цялата къща без спално бельо, посуда, чаши, чинии, хладилник и топла вода. А на участниците взе козметиката, цигарите и алкохола. Когато в знак на бунт срещу прищевките и снобизма на Христо, Емануела запали цигара от собствените си запаси, от Къщата бяха изнесени и мебелите.

наказаниеЗрителите обаче останаха сериозно озадачени защо изобщо известният в странство български актьор е влязъл в предаването. Не спи в общата спалня, а вън – на дивана, понеже било под достойнството му да спи с други хора. Кой актьор, извън ранга на Брад Пит и Антонио Бандерас би си позволил в Холивуд да откаже роля в девет от десет филма? Та нали тогава вратите на всички студиа ще се захлопнат за него и ще изхвърчи като тапа от филмовата индустрия? Що за самочувствие демонстрира Живков, когато най-големите звезди са известни с това, че са земни хора?

Може би е и комплексар, коментираха зрителите, които забелязаха нервния тик на лявото му око, който се появява, като се изнерви. Може би иска още пари, за да изиграе една епизодична лаишка роля. Но със сигурност не е добър актьор, щом не може да прикрива чувствата си и се държи като в детска градина, смятат разочарованите зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ами господа някой знае ли договорът му с неговите продуценти.Какво му е разрешено и какво не.В САЩ договорите са закон А неустойките огромни.Така,че не съдете и говорете без да знаете.

  2. Като има договор, защо се е заврял за пари в това предаване?

  3. Когато един човек влиза в такъв формат/всъщност в каквъвто и да било/ е запознат с условията;с изискванията; с това, че ще съжителства с други хора…… тн.Както, и че освен получения хонорар има и отговорности както към продуцентите, съквартирантите така и към зрителя! И тук е въпроса:след като талантливия актьор се е запознал с всичко, обсъдил го е вероятно с адвокатите си-Какво всъщност прави в този проект и защо изобщо е приел да бъде част от него???? Ако някого накъде го чака работна отговорност/ангажименти/голяма и прясна любов ЗАЩО оставя всичко и приема да е част от нещо-а всъщност се оказва излишното парче от пъзела.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *