Отчаяние! ГЕРБ извади последния си Коз: Тълпи Врачки и Баячки Плъпнаха по телевизиите да Вещаят Звездна Победа за Цецка Цачева! Виж Тук:

По-жалка и манипулативна президентската кампания в България никога не е имало!

След като дори продажните социолози биха отбой и отказаха да лъжат, че Цачева ще спечели, ГЕРБ хвърли в кървавата политическа битка един от най-силните си козове: Врачки, баячки, нумеролози и всякакви контактьори с небесните и извънземни сили изведнъж плъпнаха из медиите, за да правят своите прогнози.

vrachki

Ретроградният Меркурий уж си отиде, но пък идва годината на Петела, която пък се оказва, както се досещате, критична за опонентите на ГЕРБ!!! Аплодисменти!

Небезизвестната Алена направи „откритие“, че балотажът ще е между ген. Румен Радев и Цецка Цачева.

Добро утро!

Това и без да сме врачки и социолози ни е ясно!

Като цяло вибрациите на Радев за изборния ден са много добри, измери незнайно как Алена душевните и физическите амплитуди на генерала.

Обаче – внимание! Радев може и да вибрира добре, но е подкрепен от инициативен комитет, където пък било възможно да има  хора или партии с лоша енергия, които да го дърпат назад. Така че работата Генералска не е опечена! За сметка на това обаче опонентите на Румен Радев – Цецка Цачева и Пламен Манушев имали еднакви и високи вибрации, което било много рядко срещано съчетание. Това, според Алена, значело, че ако на 6 ноември  не са припряни и действат спокойно, ще задминат генерала и то с много проценти! Обаче пък месец ноември бил труден за двамата гербери. Но те можели да го преодолеят.

cecka11

Как? Като преместят изборите през декември ли?

Или направо догодина, когато пък се пръждоса проклетият период на Петела?!

Алена не забрави да подчертае, че ГЕРБ за нищо на света не трябва да отказва подкрепата на ДОСТ и Местан, понеже така вещаели звездите?

Ами Слънцето какво казва?

А Млечният път?

А Черните дупки, малките зелени човечета от Сириус на какво мнение са, че недоразбрахме?

Още едно откритие направи прозорливата анализаторка Алена. Тя каза, че зависи изцяло от управляващите дали държавата ще пропадне в несигурност или ще постигне възходи.

То пък оставаше да зависи от популацията на белите мечки и изчезването на трънките, глогинките и пчелите в световен мащаб!

Алена
Алена

Към хора на гадателите се присъедини и топастроложката Мария Асенова. Тя пък препоръча на Радев и Цачева да се облекат в синьо на 6 ноември, а Каракачанов да се барнел в червено.
И да не забравят да излязат с десен крак от  дома си. В избирателните секции да влязат пак с десен крак и с дясна ръка да пуснат бюлетините!

Ако забравят, горко й на държавата!

Всичко ще се преобърне.

По-скоро горко ни на нас!

мария асенова
Маг Мария Асенова ще ви помогне!

Ако по телевизиите не се пени Борисов с неговите западни опорни точки, или не пелтечат кандидат-президентите с листче в ръка, се появяват астролозите. И вещаят апокалипсис за всички врагове на Бащицата Бойко.

Ние от Skandalno.net обаче сме скептични относно магическата прозорливост на политически ангажираните „народни лечителки“, баячки и врачки! Въпреки мантрите и заклинанията на тези сгодни сладкодумни женици, Апокалипсисът ще го отпери ГЕРБ!

А вие, драги избиратели, като гласувате, не забравяйте да си сложите син конец, червени чорапи, лилава китка зад ухо и жълтата книжка, до която управляващите от ГЕРБ и техните платени подлоги ни докараха! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Жалко за нацията ни, дето въобще се занимава с магове, врачки, баячки и разните му там нумеролози. Ужас, простотията изцяло е завладяла повечето българи!

  2. Познавам един ходжа…Ако искат от ГЕРБ, могат да ми се обадят

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *