Соросоидните „Патриоти“ Халваджиян Отпразнуваха като Вещери Деня на Будителите? Засрами се, бе Магърдич! Виж Тук:

халваКремена Халваджиян и снаха й Алекс Енева се показаха с противни и зловещи маски и така успяха да съберат всички погледи на посетителите във ВИП заведение за Хелоуин.

Те се появиха в една от най-снобарските кръчми в столицата с безумна визия, за да отпразнуват католическо-езическия празник и да купонясват.

Двете бяха облечени в бяло, а лицата им – размазани в много опушен грим.

Съпругата на Бебо се беше маскирала като призрачна булка, но въпреки това не беше забравила да подчертае колко е секси и неустоима. Красавицата показа изваяното си дупе, примамливо надничащо изпод миниатюрни дантелени гащички, към които бе защипала бели дантелени чорапи.

Кремена пък се отчете с несполучливия си опит да прилича на ледена кралица. Погледът й бе оцъклен заради белите лещи, които специално бе сложила на очите си. А огромното й деколте бе изложено на показ за всички, които желаят да надникнат в него.

 

Семейство Халваджиян и най-вече стожерът на рода Маги, има претенциите да е сред българската интелигенция и даже да критикува липсата на евроатлантически ценности у младите и обезверени българи.
Специално Магърдич проповядва от екрана уважение, смирение и тачене на традициите, които по най-абсурден начин съчетава с новите трансатлантически соросоидни и глобалистични американски директиви.
Чии традиции всъщност отстоявате вие, г-н Халваджиян?
magi_halvadjian
Щом в Деня на Народните Будители жените от вашето семейство се облечат като …(хайде да не казваме думата, за да не обидим дамите) и ходят да празнуват Хелоуин, вместо да почетат будителите, за какъв патриотизъм ни говорите точно пък вие?!
И си изяснете ценностите, г-н Халваджиян! Вие български патриот ли сте, или соросоидно мекере?!
И като заговорихме за екран, кой западен халтураджийски тв. формат не сте внесли още в България, за да пълните главите на зрителите с шоупрограмни глупости, чиято единствена функция е народонаселението да затъпява и става все по-голям проводник на западните унищожителни „ценности“!
Х-фактор е добре!
 Но защо внесохте и „Като две капки вода“, където творчество няма, а само втръсващи до финала имитации? Защо се пробвахте за ни натрапите „И аз го мога“, което издържа само един сезон? Защо опитахте дори шоуто „Страх“ на местна почва и го забравихте? Защо не направите нещо свое, или поне нещо българско?
Сега шумно рекламирате „Пееш, или лъжеш“, а то отново е реплика на формата „I can see your voice“.
Патриотизъм ли?
Чуждопоклонничество, щедро финансирано от Нова тв. и надничащия зад гърба й Сорос. А в екипа отново включено цялото семейство „патриоти“!
Нещо като домашен патриотизъм и мешавица от кривозарзбран глобализъм. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Това семейство е ВИП-ът на България. Пари, коли, палати.Те ли ще ни учат на патриотизъм? Забравете!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *