Усилиха двойно охраната на Ива Софиянска заради бебето Васил

Ива охрана1Ива Софиянска и Антон Божков вече се движат с охрана, по-голяма от тази на президента.

Двойката била забелязана да разхожда новородения Васко и голямата щерка Мая в столичен парк, а около тях буквално гъмжало от бодигардове, които само дето не бронирали количката със скъпоценното отроче.

Васил Божков, на когото е кръстено бебето, се грижел за сигурността на цялото семейство и на ненагледните си внуци. Черепа пращал охотно на гардове и снаха му дори не можела да отиде до кварталния магазин, без някой да се лепне за нея и да я опазва от евентуални похитители.

В парка охраната била толкова видна и толкова натраплива за погледите на другите разхождащи се, че хората се обръщали да видят що за царска персона е излязла да бута количка. И даже шушукали, че това просто е прекалено.

 Младата двойка и родителите им дават мило и драго да опазят себе си и отрочетата си. В свое интервю преди половин година Софиянска отбеляза, че София е много опасно място и не се чувства сигурна в града, затова иска да живее в къщата си в Лондон.

Все пак в парка имало много млади семейства с деца, които тихо възроптали, че парковете трябва да имат охрана и всички да се чувстват свободни и спокойни и че е доста странно да  демонстрираш благополучие, като се движиш с тълпа гардове.

Но явно и Стефан Софиянски и Васил Божков имат от какво и защо да се страхуват. Много други богаташи спокойно разхождат децата си и след тях не върви никаква потеря от мускулести типове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *