Лили Иванова дала ултиматум на Джизъса: 100 бона и ще ти пея на сватбата!

Благо Есмер ЙосифЛили Иванова  поискала  80 000 лева хонорар, за да отиде в Москва и да пее на сватбата на Благой Георгиев. и Есмер.

Примата била категорична, че иска  крупната сума за  живо пеене два часа с почивки, като поставила и други условия – футболистът  да поеме пътните й със  самолет първа класа, настаняването в апартамент в хотел пет звезди в руската столица и транспортирането й с лимузина из московските улици.

В началото Благо много искал да я наеме, тъй като тя е любимка на руснаците и често идва да пее на годишнини на олигарски и политици и се счита за най-желаната певица там, а също и най-скъпата.

Футболистът обаче решил, че няма да пръсне толкова пари, за да има самата Лили на сватбата си. Той отправил предложение и на Азис, но в Русия той е обект на подигравки със странната си визия и се*суална ориентация и било проява на лош вкус да го поканиш да ти пее. Освен това и ромският славей се изхвърлил с хонорара и претенциите си.  Есмер била тази, която усмирила годеника си. Песните на Азис нямало да бъдат разбрани от гостите, пък и визията му щяла да предизвика смях.

Семейството на младоженката се познавало с Йосиф Кобзон и в края на краищата наели него. Колко им е струвало това не е ясно, защото в Русия той е един от най-скъпите певци. Най-вероятно е направил отстъпка от хонорара си заради познанството си със семейството.

Дни след сватбата, певецът заминал за Италия, където се лекува от няколко години от рак.

На сватбеното тържество пяли и популярни руски певици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *