Секретарка в прокуратурата се яви на кастинг за адреналинки, шефовете я наказаха

адреналинкаАдминистративният секретар на Софийската градска прокуратура Даниела Димитрова е понижена в длъжност, защото зад гърба на шефовете си се е явила на кастинга за адреналинки.

Никой не знаел за този неин опит да се пробва в шоу бизнеса, докато не бе излъчен на 15 септември епизод с отпадналите кандидатки.
На въпрос на журито защо е решила да смени професията си, Димитрова, посочва точната си длъжност в момента и заявява, че  смята, че новата работа   ще бъде много забавна,  защото тя е красиво и умно момиче и е сигурна, че ще успее. След това Даниела се носи по дансинга в оскъдно облекло и прави пируети.

Участието ѝ в кастинга обаче е забелязано от доста хора СГП и от миналия  четвъртък тя е свалена от длъжността  административен секретар. Причините са, че не уведомила ръководството на прокуратурата за намеренията си и изложила институцията, като се появила на дансинга по символична горничка и къси впити панталонки. Подобни изяви не се гледали с добро око в институцията и тя  нарушила Етичния кодекс на съдебните служители. В него пък е записано, че дори в личния си живот  съдебните служители трябва да имат поведение,  което е съвместимо с добрите нрави в обществото и което  не уронва престижа на съдебната власт.
Даниела Димитрова не е открита за коментар, но явно вече съжалява за спонтанната си постъпка да се яви полугола на кастинг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *