Уош МС – влюбен съм, но няма да кажа името й

Лош красивСинът на големия български актьор Иван Иванов – Стефан, който е познат вече на повечето българи  с артистичния псевдоним Wosh MC, призна, че е влюбен, а връзката му била започнала далеч  преди да влезе във ВИП Брадър.

„Влюбен съм, щастлив съм, не ми ли личи?“, заяви оптимистично  той в студиото на Гала.

Преди да влезе в предаването, Стефан не беше особено известен на жълтите хроникьори. Името му се споменаваше  не заради музиката и групата, в която пее, а заради  на любовните му приключения  с  Радина Кърджилова и Луиза Григорова – известни красавици на българския екран и сцена. И двете връзки завършиха с пълно фиаско, макар и да не е ясно кой кого е оставил. Лошият си пада по дрогата и купоните, но едва ли това е била причината, тъй като дамите на сърцето му си падат не по-малко от  него  по същите забавления.

Wosh обаче си призна, че след Луиза си е хванал друга и сега тя е голямата му тръпка. Тя обаче има условия към мен, забранила ми е да й споменавам името,а  ако го направя, твърдо се е заканила, че ще ме напусне“, казва Стефан и се ухили многозначително.

Рапърът издаде единствено, че гаджето му работи страшно много и почти не е успяла да го гледа в Брадъра. На зрителите не стана ясно дали тя също е артистичния бранш, или е продавачка, или пък танцьорка в нощен бар, щом е заета вечер. През цялото предаване той дума не обели за съществувнето й.

Стефан Иванов каза и че вярва в истинската любов, пример са собствените му родители, които продължават да се обичат, а самитят той също е доста влюбчив.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *