Кошмар! Леля отряза пи*ката на тригодишния си племенник

нож кръвНевероятен кошмар преживя тригодишно китайче, което бе буквално скопено от 37-годишната си леля.

Детето искало тя да му пусне игричка на телефона си, но сестрата на майка му се затворила в тоалетната, където изпращала любовни писма на непознат в китайски сайт за запознанства. Тя се увлякла в чанетето с виртуалния си любим, а нетърпеливото момченце влязло при нея и замрънкало да му пусне игричката.

Вбесена, че й прекъсват любовната кореспонденция, лелята изскочила от тоалетната, грабнала мръсен кухненски нож от мивката, събела гащите на племенника си и с един замах отрязала члена му. Детето наддало адски писък, от другата стая изскочила майката и заварила сина си припаднал в локва кръв, а край него се търкаляло мъжкото му достойнство.

Лекари успели със сложна операция да спасят детето и да пришият обратно отрязаното му членче. В момента момченцето се възстановява, но е изпаднало в шок, уринира с катетър и непрекъснато плаче.

Злата леля е арестувана и я грозат до пет години затвор. Тя била стара мома и живеела със семейстовото на сестра си. Много й звиждала за съпруга и детето и винаги тормозела малкия, но никой не предлогал, че ще грабне ножа и ще го накаже така жестоко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *