Уникум! Таен обожател изсипа 50 бона, за да съблазни известна силиконка! Обясни й се в любов с послание на билборд! Виж тук:

Невероятната сума от 50 бона е изсипал влюбен баровец за супер романтично обяснение в любов. 
Тези пари е платил  таен обожател на най-известната ни силиконка Джулиана Гани, за да й покаже колко много я обича.
Мистериозният  мъж се изтърсил с цяло състояние, за да купи  билбордове, на които  написал „Джулиана, ти си само моя и на никой друг!“ Платната се веят гордо из София и Пловдив, а себеподобните на Гани умират от завист.

Силиконката изпаднала в дълбок размисъл, защото  нямала ни най-малка идея  кой е мъжът, който е направил подобен  нестандартен  жест към нея. Джулиана  дълго ровила в паметта си, за да си припомни всички бивши гаджета, но не могла да реши дали е някой от тях, или в момента я сваля показно някой нов и непознат заможен господин.

„Аз не знаех за билбордовете, докато приятели не ми пратиха снимки. Останах много изненадана. Не крия, че ми стана приятно, но нямам идея кой ги е поръчал и кой е направил такъв жест за мен. Любопитно ми е да разбера кой е, обаче ако той желае, ще се обади и ще ми каже. Ако не желае, ще си остане анонимен“,  размишлява Джулиана Гани.

Силиконката обаче има едно на ум, че  мъжът може да е женен и затова да държи името си в тайна, за да я накара да се влюби в него, а после да влязат в греховна връзка. Моделката  имаше доскоро гадже-бизнесмен, който се оказа обвързан, и  едва успя да се измъкне от задушаващата му любов.

Затова и принципът й е железен – да не излиза със заети мъже, с които няма никакво бъдеще.  И да не си създава проблеми с ревнивите им жени. Както и да не играе ролата на се*суална играчка в ръцете на богаташите.

Джулиана признава, че няма да търси автора на любовното послание, тъй като е много заета.  Тя смята да прави нова кариера  в музикалния бизнес. Силиконката от малка свири на пиано  и е решила да се пробва сега като музикантка. Вече е заснела първия си клип и обещава, че засега няма да пее, а само ще свири.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *