Вижте какво направи Емануела с огромния си хонорар от „ВИП Брадър“

Откакто излезе от „ВИП Брадър“ от прахосница Емануела за нула време се превърна в спестовна и отговорна жена.

След раздялата с бащата на второто си дете, големия богаташ и гуляйджия Димитър Динев, тя осъзнала, че явно ще изкара живота си сама, а единственото й ценно нещо ще са децата. И няма да има на кого другиго да разчита, освен на себе си.

Още в къщата на ВИП Брадър тя призна, че тузарската фамилия Диневи никога не са я подкрепяли материално, дори бащата на сина й не й е плащал издръжка за основните нужди на детето. Всичко изкарвала съвсем сама. На нейните плещи лежали и всички грижи за детето.

Затова Еми вложила огромния си хонорар от предаването в покупката на жилище, а не за дрешки и обувки. От няколко месеца насам тя започнала да заделя и всяка стотинка от изявите си по телевизията и по клубовете и ги трупала на влог. Амбицията й била да купи още два апартамента, с които да подсигури децата си, а за големия си син даже вече направила специална сметка, където кътала средства за образованието му, понеже Христо отсега смятал да учи в чужбина.

В момента певицата е на гребена на вълната и приема всякакви участия. Тя е една от най-скъпо платените в „Пайнер“ и се ползва с привилегии, като й дават по 50 процента от заработените пари.

Стилистката на фолк дивита издаде, че Емануела не си поръчва скъпи рокли за участията, а семпли такива. „Тя разчита повече на собствения си чар, вместо на лъскави парцалки“, издаде още служителката.

И ние от Skandalno.net забелязахме, че в къщата на ВИП Брадър Емануела се тъкмеше в оскъдно количество дрехи. Целия сезон на риалити шоуто фолк фурията изкара с един и същ бял модерен анцуг, като към него сменяше няколко тениски… и едно-две клинчета. Еми определено не беше помъкнала пет куфара с дрехи като останалите си съквартиранти.

Силно независимата певица категорично вече не вярва, че тепърва ще срещне богатия принц, който ще издържа нея и децата й. Затова се е примирила, че ще е самотен родител и всеки излишен лев вече отделя за бъдещето на наследниците си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8CU6FrVZdv0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *