Ужас! 12 годишен уби момче, искал да влезе в затвора

САЩ убийство12 – годишният Джамарион от Мичигън убил дете на 9 години на детска площадка. Той се приближил до играещия си там Майкъл извадил нож и го  намушкал с един удар в гърба. Смъртоносно раненото момче изпищяло от болка и хукнало да бяга съм къщи, следвано от  по-малкия си брат. То стигнало до дома, но припаднало отпред в градината и единствено успяло да промълви, че обича брат си.

Родителите изскочили с викове от къщата, опитали се да спрат кръвта, обадили се на Бърза помощ, но хлапето починало в болницата.

В това време  Джамарион изтичал до близката къща,  помолил собственика й да ползва телефона му и му се похвалил, че заклал непознато дете. След това звъннал на полицията с думите : „Здравейте, аз току що убих едно момче. Моля, елате да ме приберете. Искам да умра в затвора! Моля, вземете ме бързо.“

След това той признал пред полицаите, че е планирал нападението от дълго време, повече от година, защото искал да вземе някого със себе си, за да са задено, като се самоубие. Обяснил и, че мечтаел  да отиде в затвора, където да умре и даже попитал дали в затвора ще го убият със смъртоносна инжекция, или на електрическия стол, понеже не му се живеело.

В града били потресени от случая. Джамарион, който бил цветнокож,  не показвал поведение на момче с психични отклонения, никой не знаел какво се въртяло в главата му .

Сега срещу него тече съдебен процес и той ще  бъде съден като възрастен, въпреки че е непълнолетен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *