Отарашиха дома на Мира Добрева, докато тя спи

МираВодещата на „Денят отблизо“ Мира Добрева отново стана жертва на нагли крадци. „Обраха ни. Пак! Докато сме спали спокойно през нощта и нищо не сме чули, а те са били на метри от нас… Чувството е страшно и мъчително. Какво става в тази държава, хора?!“ пише жалостиво водещата.

Случката не е първа и семейството на Добрева би трябвало вече да е претръпнало от подобни набези. Двамата със  съпруга  си –  известния тв режисьор Жоро Торнев живеят в комплекс от затворен тип в кв. „Драгалевци“, но явно комплексът не е бил толкова затворен, щом крадците са влезли безпрепятствено. През ноември нагли крадци  задигнаха брачните халки на двойката.

През февруари преди пет години  пък бе разбит и  апартамента й в квартал  „Изгрев“. Тогава апашите само обърнаха дрехите й наопаки и счупиха кристален сервиз, който й бе подарък от майка й.

Добрева няма защо да се пита какво става в държавата. Тя най-добре знае и още рано сутринта получава целия списък с извършените през нощта престъпления. Но просто информира слушателите кой къде е обран. Навярно едва ли мисли, че   може да остане задълго извън тази статистика и рано или късно няма да й се случи същото.

Явно група апаши са се специализирали да обикалят домовете на звезди. Коцето беше обаран седем пъти, Кичка Бодурова и Ивана по веднъж, а мошеници измамиха и Васко Кеца на бензиностанция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *