Мика Стоичкова се фръцна: Отивам в Маями!

Мика Стоичкова11След като стана ясно, че татенцито е уредило Мика Стоичкова да води „Горещо“ в гилдията се надигна глух протест и мърморене под сурдинка.

Предаването е прекалено зряло, за да се прави от незряла водеща, бяха най-меките коментари. Коя е тя, аккъв е опитът й, питаха се други. Дори самата Венета споделила ужасена с приятелки, че й е жал да остави изграденото от нея в дилетантски ръце.

Явно и от самата телевизия се размислиха, а Мика реши, че излагацията в България вече й стига. Провали се на „Денсинг старс“, раздели се с Аръков, провали даже и така нареченото благотворително парти за рождения си ден, защото не събра обещаната сума за добри цели.

На помощ веднага се притече Камата, като обяви, че изтегля щерка си в Маями, където щяла да води Мика ще бъде водеща на научнопопулярно предаване по местна телевизия, която набирала рейтинг.

Отивам там, защото ще ме ценят по достойнство, а не чия дъщеря съм, заяде се веднага Стоичкова, като че ли тук някой я е обидил или недооценил. Ще се издигна сама и ще стигна далеч.

Ако човек има талант, ще се издигне независимо къде се намира, говорят хора от кръга на Мика, които не са уверени, че тя е от големите таланти, родени да покоряват ефира.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *