Ужас! Слави лепна вирус от папагала си

слави голСлави Трифонов  все повече и повече се отчайва от постоянните болежки, които са го  налегнали и продължават да се сипят една след друга на главата му.

Той имаше огромни проблеми с очите си и зрението му едва беше спасено в Русия в елитна клиника, но въпреки това, не търпи силна светлина и е на ръба да ослепее. От известно време има и проблеми със слуха, които упорито крие. Дълги месеци беше и куц, след като се хлъзна в хотелска баня. Като последно лепнал и гаден вирус от папагала си и отново тръгнал по доктори.

Заради тази поредица от здравословни  нещастия шоуменът решил, че трябва да пробва и  по-алтернативни методи на лечение,  тъй като традиционните явно не действат. Един  от тях бил да отиде при  ходжа, който да му помогне да се отърве от лошата съдба и мъките.

Сигурно имам направена  някаква черна магия. Иначе нямам обяснение как така изведнъж ме сполетяха толкова болести, пък  съм толкова стар да кажеш, че е от възрастта, оплаквал  се Трифонов пред колегите си. Един от сценаристите му преди години  се занимавал с чакръкчийство, затова направил опит да му помогне  с лечебни  масажи, но не успял.

Точно той  посъветвал шефа си  да потърси помощта на ходжата Берке Иведик от пловдивско село. Какво се е случило при срещата не е ясно, но Слави продължил да търси методи на различно лечение. Порледната му страст са кални бани,  пилинг с кал и даже пробвал  инжектиране подкожно на пчелна отрова. Последната помагала за запазване на мозъчните клетки  и възстановяване на зрението.

Шоуменът даже получил предложение да се лекува чрез гълтане на живи малки рибки, които щели да му пречистят стомаха и кръвта, но не се е осмелил все още да го направи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *