Росица Линдарева останала без зъби, ходи с фасети

Зорница отчаянаОт булимията, от която страдах дълги години, ми изпадаха зъбите и сега ходя с фасети.

Имах и сериозни  проблеми с косата, тя оредя, а част от нея опада, повредих си и стомаха от повръщане. обаче сега всичко е зад мен и нещата се оправиха, заяви Зорница Линдарева.

Чувствам се много по-силна след излизането си от Брадъра, въпреки че зрителите ме видяха в най-лошата ми светлина, но това беше идеята на продуцентите. Приех участието ми в шоуто  като игра, а финансовата мотивация, която  ми беше предложена, за да участвам,  бе много  сериозна сума,  сподели Линдарева.

Чувствах неловко като участник в любовния триъгълник с Жени и Тачо. Усещах, че мястото ми не е там, очаквах Жени повече да ме ругае и да се конфронтираме, но тя не го направи и не ме изложи повече, за което съм й благодарна. Макар че в живота непресъкнато се налага да играеш роли.

Съквартирантите ме мислеха за момичето с празния поглед, но вссъщност това не съм аз, това беше част от ролята, издаде тя.

Една жена често играе роли, защото в противен случай могат да я смачкат. Аз харесвам успелите жени, на които не им пука какво ще кажат, чиито умове секат като бръсначи, но на самата мен доста ми трябва да стана като тях и даде пример, ме като характер и успели  жени харесва Татяна Дончева и Мая Манолова. Те дори когато са притиснати в ъгъла, умеят да се защитят и побеждават опонента, допълни Зори.

Моделката пак призна публично, че е получавала доста големи суми пари, за да прави компания на заможни мъже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ioweo1kS2Ds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *